Naslovna » Izlasci » Sport » Beogradski festival fudbala na Trgu republike: Napad na Ostrvljane
Beogradski festival fudbala na Trgu republike: Napad na Ostrvljane
Beogradski festival fudbala na Trgu republike: Napad na Ostrvljane

Beogradski festival fudbala na Trgu republike: Napad na Ostrvljane

Od 22. do 24. oktobra 2019. godine na Trgu republike će biti održan Beogradski festival fudbala, pod sloganom „Napad na Ostrvljane„.

Povod ove manifestacije su utakmice Crvene zvezde u Londonu (protiv Totenhema; utorak, 21.00) i Partizana u Beogradu (protiv Mančester Junajteda; četvrtak, 18.55).

U organizaciji Grada Beograda, posetioci će tri dana, od 12.00 od 24.00, moći da uživaju u malom fudbalu na terenima za stoni živi fudbal, kao i u stonom fudbalu. Takođe će moći da se oprobaju u merenju jačine šuta, kao i drugim aktivnostima u domenu najznačajnije sporedne stvari na svetu.

Instruktori Fudbalskog saveza Srbije će svakog dana tokom trajanja ovog festivala od 12.00 do 15.00 držati javni čas za devojčice i dečake, kako bi im kroz zabavu ukazali na sve čari fudbalske igre i fer-pleja.

Posetioci će u utorak od 12.00 do 19.00 biti u prilici da vide pehar kojim je FK Crvena zvezda 1991. godine u Tokiju objedinila evropsku i svetsku titulu.

Festival će posećivati prvotimci Zvezde i Partizana, kao i predstavnice ženske fudbalske reprezentacije Srbije.

Svakodnevno će biti organizovan fudbalski kamp našeg proslavljenog igrača Dejana Stankovića, dok će festival posetiti „Djota free style fudbal“, koji je izuzetno popularan među decom i omladinom od deset do 20 godina.

Za posetioce, rekreativce – mlade i stare obezbeđeni su pokloni Fudbalskog saveza Srbije i fudbalskih klubova Crvena zvezda i Partizan, naveli su organizatori. (Beoinfo)