Naslovna » Izlasci » Sport » Evrokup 2019: Partizan – Lokomotiva Kubanj u hali „Aleksandar Nikolić“
Evrokup 2019: Partizan - Lokomotiva Kubanj (foto: Dragana Stjepanović / Ticketline)
Evrokup 2019: Partizan - Lokomotiva Kubanj (foto: Dragana Stjepanović / Ticketline)

Evrokup 2019: Partizan – Lokomotiva Kubanj u hali „Aleksandar Nikolić“

U utorak, 22. oktobra 2019, meč 4. kola Evrokupa, Partizan – Lokomotiva Kubanj, biće odigran u hali „Aleksandar Nikolić“.

Beogradska arena ranije je rezervisana za drugi događaj, pa će crno-beli morati ponovo u bivši „Pionir“. U ovoj hali Partizan će dočekati i FMP u 5. kolu ABA lige, 2. novembra.

Zbog promena, uprava Partizana je obavestila vlasnike sezonskih ulaznica da će im biti obezbeđena što adekvatnija mesta u hali „Aleksandar Nikolić“. Posle renoviranja, sva sedišta u hali su istog kvaliteta pa ne postoji numeracija.

Za meč Partizan – Lokomotiva Kubanj karte će se prodavati od ponedeljka, 21. oktobra, po sledećim cenama: 600 RSD (tribine) i 800 RSD (parter B). Deca uzrasta do sedam godina, mogu ući na utakmicu besplatno, ali neće imati svoje mesto u dvorani, već moraju sedeti u krilu roditelja ili pratioca.

Iste cene važe i za meč koji crno-beli igraju protiv FMP-a. Klub apeluje na navijače da poštuju propise takmičenja koja nalažu da svi prolazi u svorani moraju biti prohodni u svakom momentu i da poštuju zabranu pušenja u dvorani, zabranu bacanja bilo kakvih predmeta u teren i zabranu korišćenja pirotehničkih sredstava. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.