Izdvajamo
Naslovna » BG svaštara » Promocije » Meridian: nova promocija VIP Money Back 10%
Meridian: nova promocija VIP Money Back 10%
Meridian: nova promocija VIP Money Back 10%

Meridian: nova promocija VIP Money Back 10%

Od 16. oktobra počinje nova promocija VIP Money Back, koja će zameniti promociju Cash Back 7% i doneti veću nagradu za najlojalnije igrače.

Da li ste se ikada zapitali zašto sreća prati samo hrabre? Zašto ne prati i brze, spore, kreativne, praktične ili one sa nekom drugom interesantnom osobinom? E, pa, Meridian se zapitao, odlučio da obrne pravila i da od danas sreća prati i verne.

Za sve redovne, aktivne i lojalne igrače, Meridian je spremio novu, atraktivnu promociju, koja će doneti mnogo pogodnosti i nagraditi igrače na način koji će ih najviše obradovati i zaintrigirati.Promo

Nova promocija VIP Money Back, zameniće staru i doneti cash back od neverovatnih 10% umesto dosadašnjih 7%.

Svakom može da se desi da na kazinu nema sreće, da ga ne prati srećna zvezda, već da ga prate samo gubici. Ali, ne može svakom da se desi da mu je partner u zabavi Meridian, koji je uvek tu da igrače obraduje novom promocijom, koja će im vratiti osmeh na lice i sreću u ruke.

Naime, ukoliko dan na kazinu nije prošao slavno i ukoliko je gubitak u prethodnih sedam dana bio 60.000 RSD, dobijate deo svog novca nazad, kroz besplatne spinove, a isplata kroz spinove će često biti i mnogo veća od doskorašnjeg cash back-a 7%.

Ali tu nije kraj specijalnim pogodnostima, koje nosi ova nova promocija.

Lojalnost se itekako ceni, te je Meridian odlučio da nagradi svoje igrače i uvede titulu VIP igrača, koja će doneti bezbroj ekskluzivnih promocija, besplatnih spinova, velikih bonusa i izdašnog cash back-a. Ovaj novi klub VIP igrača predstavlja mesto dobre zabave i fenomenalnih pogodnosti, koje će tu zabavu da udvostruče, a specijalna opcija koju donosi cash back od neverovatnih 10% nedeljno će posebno obradovati sve Meridianove verne igrače.

Šta je potrebno da biste postali deo ovog prestižnog kluba?

Odgovor je lak. U VIP Klub mogu biti izabrani samo igrači koji imaju minimalno dva dana aktivnosti na online kazinu tokom jedne nedelje.

Pored dana aktivnosti, pratiće se dnevni i nedeljni nivo ulaganja igrača, tj. dnevni i nedeljni obrt igrača. Nedeljni ili dnevni dobitak ili gubitak ne utiče na VIP status. Igrač ne mora da gubi novac da bi imao VIP status, potrebano je samo da bude aktivan u najširem smislu reči.

Dakle, biti Meridianov VIP igrač je veoma lak i zabavan „posao“, potrebno je samo uživati što više na online kazinu i neverovatan cash back će odmah zakucati na vrata.

Meridian i VIP Money Back vraćaju sreću u velikom stilu.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.