Naslovna » Izlasci » Pozorište » Novogodišnji magični show u Kombank dvorani
Novogodišnji magični show u Kombank dvorani
Novogodišnji magični show u Kombank dvorani

Novogodišnji magični show u Kombank dvorani

Novogodišnji magični show „Svi za magiju, magija za sve“ biće izveden u Kombank dvorani 14. decembra 2019. od 15.00 i 18.00.

Spektakl za celu porodicu biće ponovo na Velikoj sceni posle sedmomesečne pauze; dupli šou za celu porodicu u jednom danu prirediće Igor Trifunov i njegova magična družina.

Zbog velikog interesovanja za „Magični show“ zakazan je novi, dodatni termin. Svoju magiju, Igor Trifunov će pokazati i 28. decembra od 12.00. Karte su u prodaji i za ovaj termin.

Publika će videti i doživeti najbolje iluzije koje će majstori svog zanata zajedno izvesti na Velikoj sceni. Pred očima posetilaca dešavaće se prava čuda: stvaranja golubova, nestajanje asistentkinje, haljine koje menjaju boju, levitacije, teleportacije… A zamislite i ovo: beli zec iz šešira se pretvara u čoveka i izvodi trikove uz pomoć svoje čarobne šargarepe.

Naravno, novogodišnja čarolija ne bi bila potpuna bez Deda Mraza. I zato pogledajte kako će Igorova magična družina stvoriti ovog omiljenog dečjeg junaka usred Kombank dvorane!

Svetski priznati mađioničar Igor Trifunov uoči spektakla u Kombank dvorani poručuje:

– Na svetskom prvenstvu mađioničara, održanom u Italiji 2015. godine, osvojio sam četvrto mesto. Posle tog velikog uspeha počinje moja svetska karijera, radio sam na raznim scenama širom sveta, rame uz rame sa najboljim i najpoznatijim mađioničarima naše planete. Sada se s tim novim iskustvom vraćam u Srbiju da podelim nove magične doživljaje sa našom publikom.

U predstavi pored Igora Trifunova učestuju: Ana Dimitrijević – asistentkinja bez koje se ne može, Marko Marković u ulozi Zeca, gospodina iz šešira, i Deda Mraz lično.

Publiku će začuditi, nasmejati i oduševiti virtuoznost izvođača, a deca iz publike imaće priliku da postanu mali mađioničari.

Ova vesela družina povešće publiku u svet prave magije.

Karte za Novogodišnji magični show u prodaji su na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Ticket Vision-a. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.