Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Spektakl Rock Opera 2 u Sava centru
Spektakl Rock Opera (foto: Dunja Dopsaj)
Spektakl Rock Opera (foto: Dunja Dopsaj)

Spektakl Rock Opera 2 u Sava centru

Popularni koncert Rock Opera 2 biće još jednom organizovan u Velikoj dvorani Sava centra u četvrtak, 28. novembra 2019. od 20.00.

Pre godinu i po dana muzičari Opere Srpskog narodnog pozorišta i Novosadski big bend održali su prvi ovakav koncert u Beogradu za koji se tražila karta više. Sad su odlučili da nastave sa ovim „projektom“ i da publiku očaraju novim starim rok hitovima.

Muzičari, sad ujedinjeni pod nazivom POP’s Orchestra i izvanredni solisti i pod dirigentskom palicom Fedora Vrtačnika, pripremili su nove aranžmane svetskih hitova.

Rock Opera 2: čvršći zvuk uz još više emocija

Na repertoaru će se naći nove pesme, zvuk će biti čvršći i sa još više emocija, a muzičari, od kojih je većina izvođača klasične muzike, izvanrednim muziciranjem opet će spojiti različite muzičke žanrove.

Ovaj muzički spektakl ne poznaje granice izvođenja, pa će u koncertu podjednako uživati i ljubitelji klasične muzike i ljubitelji roka, bluza, džeza, popa, opere.

Moćni glasovi solista ostavljaju bez daha, a publiku podižu na noge i izazivaju ovacije, pa se samo na koncertima Rock Opere može doživeti posebna atmosfera i osetiti divna energija koja svima u sali dočara svu lepotu muzike.

Muzički spektakl Rock Opera je u avgustu mesecu obeležio 17. Belgrade Beer Fest, gde je na koncertu uživalo više od 100.000 ljudi, a u Sava centru publiku očekuju nova muzička iznenađenja i poslastice.

Ulaznice za ovaj događaj će se uskoro naći u prodaji po popularnim cenama. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.