Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Srđan Žika Todorović iznenadio publiku na projekciji filma „Ekipa“
Srđan Žika Todorović i ekipa na projekciji filma "Ekipa"
Srđan Žika Todorović i ekipa na projekciji filma "Ekipa"

Srđan Žika Todorović iznenadio publiku na projekciji filma „Ekipa“

Iako redovna i obična projekcija domaćeg filma „Ekipa“, publika u sali jednog beogradskog bioskopa sinoć je bila istinski iznenađena!

Posle projekcije prisutnima se poklonio deo ekipe filma među kojima je bio i jedan od najomiljenijih domaćih glumaca Srđan Žika Todorović, čija je uloga Hadžija – sportskog menadžera i rođaka fudbalske zvezde Zdravka (Rade Ćosić) jedna od glavnih u filmu.

Publika je aplauzom pozdravila i golmana Filipa Kljajića, kao i fudbalera Miroslava Vulićevića.

Glumci su posle projekcije podelili sa publikom zanimljivosti vezane za snimanje filma „Ekipa“ koji je između ostalog realizovan na dva prava derbija i sve što se događalo na tim utakmicama autentično je prenešeno na sam film, a akteri su u toku snimanja igrali sa kamerama na glavi.

– Tolika je bila gužva da sam stigao na snimanje tek kada se derbi završio. Ušao sam na potpuno prazan stadion gde sam zatekao samo poslednje, najvatrenije navijače – podelio je sa prisutnima Todorović.

Neposredno posle bioskopske projekcije dobio je i sam potvrdu o kvalitetu filma kada je u taksi prevozu, koji je podelio zajedno sa još dvoje ljudi, čuo komentare da je film odličan!

„Ekipa“ je premijerno prikazana u Sava centru i za samo sedam dana u Srbiji ju je pogledalo skoro 30.000 gledalaca.

Pogledajte kakva je bila atmosfera…