Naslovna » BG svaštara » Promocije » SRPSKO ČUDO: Uložio samo 40 dinara i postao milioner u Meridianbetu!
SRPSKO ČUDO: Uložio samo 40 dinara i postao milioner u Meridianbetu!
SRPSKO ČUDO: Uložio samo 40 dinara i postao milioner u Meridianbetu!

SRPSKO ČUDO: Uložio samo 40 dinara i postao milioner u Meridianbetu!

Koliko ste puta sanjali dobitnu kombinaciju brojeva koja vam donosi milione? Snovi se zaista ostvaruju – u Meridianbetu!

Kratko uputstvo kako postati milioner u Srbiji je pred vama. Sve što vam je potrebno je 5 minuta, 6 srećnih brojeva i Meridianbet!Promo

Najnoviji srpski milioner dolazi iz Subotice. U našoj dobro poznatoj igri „Lucky’s 6“ uspeo je da na samo 40 uloženih dinara dobije neverovatnih 1.040.000 dinara!

Kako? Vrlo lako… Dobitna kombinacija od koje zastaje dah glasi: 6, 14, 17, 27, 35, 38! U našoj sjajnoj igri u opticaju je 48 brojeva od kojih se izvlači 35, a na tiket se bira šest. I Meridianbet milioner je pogodio svih prvih šest izvučenih, na šta je uvek najveća kvota – neverovatnih 26 hiljada. Svaka čast!

Dakle, u samo nekoliko minuta možete da stignete do pravog bogatstva i ostvarite svoje snove. Šest srećnih brojeva i Meridianbet tiket su najbrži put do ostvarenja vaših snova.18 plus

Šta biste uradili da imate milion dinara? Otišli na egzotičan odmor, poklonili nešto lepo članovima porodice i prijateljima, pomogli onima kojima je najpotrebnije?

Dok mislite o tome i maštate, stavite omiljenih šest brojeva na tiket, možda Meridianbet „Lucky’s 6“ i vama donese sreću! Nikad se ne zna, možda je baš ovo vaš dan.