Naslovna » Izlasci » Akcije » Baletango Novogodišnja priredba 2019: Deca plešu za superheroje!
Baletango Novogodišnja priredba 2019: Deca plešu za superheroje!
Baletango Novogodišnja priredba 2019: Deca plešu za superheroje!

Baletango Novogodišnja priredba 2019: Deca plešu za superheroje!

Baletango, jedinstveni dečiji plesni program, organizuje tradicionalnu novogodišnju priredbu, 15. decembra 2019. od 13.00.

U Centru za kulturu „Vlada Divljan“ priredba će biti održana u saradnji sa Opštinom Palilula i Nurdor Srbija, Nacionalim udruženjem roditelja dece obolele od raka.

Ovogodišnje izdanje je dobilo mnogo značajniji karakter jer će deca pomoći svojim vršnjacima, kojima je pomoć neophodna!

Ulaznice se neće naplaćivati a sav dobrovoljni prilog biće namenjen Nurdor-u.

Baletango će ugostiti decu iz različitih plesnih, muzičkih i umetničkih škola, koja će se predstaviti posebno osmišljenim nastupima. Pored toga publika će imati priliku da uživa u izložbi fotografija, kao i u nastupima kvinteta Tanguango, i profesionalnih plesnih parova iz Tango Natural-a.

Organizatori najavljuju pravu prazničnu čaroliju u kojoj će uživati čitava porodica.

– Velika nam je čast i zadovoljstvo što ćemo na jedan divan način učestvovati u misiji Nurdor-a, koji neprestano čine čuda, i svojim primerom pokazuju kako svi možemo biti istinski bogatiji i srećniji ljudi. Ne postoji lepši i iskreniji način nego kada to čine deca. Pozivamo Vas da 15. decembra zajedno malim koracima stvaramo velika dela – objavili su organizatori. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.