Naslovna » Izlasci » Sport » Evroliga, 11. kolo: Crvena zvezda – Valensija
Evroliga, 11. kolo: Crvena zvezda - Valensija (foto: KK CZ)
Evroliga, 11. kolo: Crvena zvezda - Valensija (foto: KK CZ)

Evroliga, 11. kolo: Crvena zvezda – Valensija

U okviru 11. kola ovogodišnje Evrolige u dvorani „Aleksandar Nikolić“, 28. novembra 2019, biće igrana utakmica Crvena zvezda – Valensija.

Košarkaši Crvene zvezde, posle dve vezane gostujuće utakmice u Evroligi, vraćaju se u Beogradu. U utakmici 11. kola najelitnijeg evropskog takmičenja dočekuju ekipu Valensije, prošlogodišnjeg rivala u Evrkupu i osvajača tog takmičenja.

Crveno-beli će taj meč zbog zauzetosti Beogradske arene odigrati u bivšem Pioniru, u četvrtak od 19.00. Uprava crveno-belih je objavila da to neće uticati na „komfor svih koji su kupili sezonske ulaznice ali i evroligaških paketa koji važe samo za Arenu“. Oni će za ovu priliku sa svojim kartama moći da uđu u halu „Aleksandar Nikolić“.

Svi vlasnici paketa karata za utakmice Evrolige u Beogradskoj areni imaće svoje mesto u hali „Aleksandar Nikolić“.

Tako će „tribina nivo 400 – sever“ biti „tribina B“, „tribina nivo 400 – jug“ biće, u stvari, ulaz na „tribinu A“. Vlasnici sezonskih karata za „nivo 200 – loža sever“ ulaze na „parter 4.

Zbog promene dvorane, Crvena zvezda će pustiti u prodaju minimalan broj pojedinačnih karata za ovu utakmicu. Veliki broj sezonskih karata i paketa, već umnogome popunjava kapacitet Hale „Aleksandar Nikolić“, od 8.500 mesta koliko poseduje. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.