Naslovna » Izlasci » Festivali » Games.Con od 6. do 8. decembra 2019.
Games.Con na Beogradskom sajmu
Games.Con na Beogradskom sajmu

Games.Con od 6. do 8. decembra 2019.

Games.Con je najveći festival gejminga i pop kulture u regionu, a biće organizovan od 6. do 8. decembra 2019. godine.

U četvrtoj „epizodi“ kroz hale 1, 1a i 2 Beogradskog sajma prodefilovaće najbolji gejmeri iz regiona a u planu su i nastupi najpoznatijih game-play YouTubera, kao i drugih zvezda pop kulture.

Games.Con na jednom mestu okuplja ljubitelje svih vrsta igara: od virtuelne realnosti, preko PC gejminga i konzola, sve do tradicionalnih društvenih igara, kao i fanove stripa i fantasy franšiza. Sa više od 40.000 ljudi u proseku tokom tri dana festivala prethodnih godina, Games.Con je poneo epitet „najvećeg regionalnog festivala igara“.

Organizator manifestacije je Digital & Entertainment Festivals.

Games.Con: #LevelovatiSeMora

Games.Con na Beogradskom sajmu

Pod sloganom #LevelovatiSeMora, Games.con predstavlja najnovije svetske gaming hitove, tehnološke inovacije i turnire sa brojnim vrednim nagradama.

Ljubitelji PC igara i konzola će moći da se oprobaju u turnirima u najpopularnijim igrama kao što su LoL, DOTA, Warhammer, Fortnite, Mortal Kombat, FIFA, PES, NBA…

Za one koji nisu baš nisu dobacili do turnirskog nivoa, eto prilike da pogledaju najbolje igrače iz regiona i možda pokupe nove taktike i podignu svoju igru na viši level. Sve informacije o turnirima i programu možete pronaći na Gamescon.rs.

Svoje mesto pod Games.Con suncem tradicionalno nalaze i kosplejeri, zatim zaljubljenici u istorijsko mačevanje, paintball entuzijasti kao i brojni board gejmeri čija zajednica iz godine u godinu sve više raste.

Ulaznice za Games.Con prodaju se preko mreže GigsTix. Cena jednodnevne karte je 500 dinara u pretprodaji (600 na dan festivala), a trodnevni komplet će se prodavati po ceni od 900 dinara. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.