Naslovna » Izlasci » Akcije » High School Case Competition – takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja
High School Case Competition - takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja
High School Case Competition - takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja

High School Case Competition – takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja

Od 6. do 13. decembra 2019, na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu održaće se High School Case Competiton.

Takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja namenjeno srednjoškolcima, u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka, organizuje studentska organizacija, Case Study Club.

Više od 50 timova koje čine učenici srednjih škola iz Beograda i njegove okoline imaće priliku da rešava realan poslovni problem, koji će zadati kompanije koje podržavaju projekat.

Svečano otvaranje projekta i predstavljanje studije slučaja održaće se 6. decembra, posle čega će uslediti radionice edukativnog karaktera, gde će učesnici steći znanja i veštine potrebne za rešavanje zadatog problema.

Svoje ideje i rešenja prezentovaće 10. decembra pred stručnim žirijem, a timovi koji se budu plasirali u finale imaće mogućnost konsultacija sa mentorima kako bi unapredili dalji rad.

Finalno izlaganje najboljih timova i proglašenje pobednika održaće se 13. decembra.

Cilj takmičenja je da se učenicima srednjih škola približi koncept poslovanja, donošenja odluka i rešavanja problema kroz primer iz prakse. Tom prilikom steći će veštine korisne za budućnost, primenljive u svim sferama poslovanja, kao i mnoga poznanstva.

Više informacija potražite na Facebook-u (High School Case Competition) i Instagram-u (@highschoolcasecompetition). (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.