Naslovna » Izlasci » Pozorište » Kombank dvorana: Darko Mitrović – Izražavam bojazan
Kombank dvorana: Darko Mitrović - Izražavam bojazan
Kombank dvorana: Darko Mitrović - Izražavam bojazan

Kombank dvorana: Darko Mitrović – Izražavam bojazan

U subotu, 21. decembra 2019. godine od 21.00, u Velikoj sali Kombank dvorane, komičar Darko Mitrović će održati stand up veče.

Beogradski radio voditelj, danas televizijsko lice kanala Nova S, kreator i jedan od autora „Mentalnog razgibvanja“, po drugi put za godinu dana će nastupiti u Kombank dvorani sa predstavom „Izražavam bojazan„.

Kako će sve to biti upakovano u samo 75 minuta, koliko će i trajati njegov stand up, predlažemo da razgibate vilične kosti, jer vam osmeh sigurno neće silaziti sa lica.

Ovaj popularni stand up komičar, inače rezident u klubu Jazz kantina Lisabon, poznat je po veoma britkom, surovom i crnom humoru.

Od samog početka očekujte direktne udarce u glavu. Okolišanje mu nikad nije išlo od ruke. Naravno da će se osvrnuti na srpski mentalitet, narodne običaje, kulturu i nekulturu, ali i politički život, jer on bez toga jednostavno ne može.

Hronični kritičar društva, neumorni borac protiv nepravde, Darko Mitrović je i hipohondar, tabletoman, cinik, ljubitelj crno-belih filmova, pisac u pokušaju, filozof današnjice, koji humor koristi kao ubojito oružje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.