Naslovna » Izlasci » Film » Kombank dvorana prva u regionu vlasnik RGB+ laserskog bioskopskog projektora
Kombank dvorana prva u regionu vlasnik RGB+ laserskog bioskopskog projektora
Kombank dvorana prva u regionu vlasnik RGB+ laserskog bioskopskog projektora

Kombank dvorana prva u regionu vlasnik RGB+ laserskog bioskopskog projektora

Samo godinu i po dana od otvaranja, Kombank dvorana nastavlja da obogaćuje i unapređuje tehnološke performanse.

Naime, kako bi posetioci kultnog mesta, iz zemlje, ali i sa svih meridijana uživali u visokom kvalitetu sadržaja na filmskom platnu, u Velikoj sali Kombank Dvorane je prvi put u regionu instaliran RGB+ laserski bioskopski projektor.

Zahvaljujući sredstvima odobrenim po osnovu konkursa Filmskog centra Srbije za digitaliziaciju, najveća sala u Dvorani, koja broji 1382 mesta, pored svih multifunkcionalnih karakteristika i zahvaljujući svojoj akustičnosti, na ovaj način postala je najbolje opremljena bioskopska sala u Srbiji i regionu.Promo

RGB+ laserska projekcija se odlikuje po svojim karakteristima da stvara neverovatan osećaj realnosti boja i u skladu sa digitalnim bioskopskm standardom dostiže 98.5% stvarnosti između žive slike i ono što vidimo na bioskopskom platnu.

Izvor svetlosti je za 30% jači u odnosu na druge projektore i sa 20% više kontrasta. Uz generisanja 12 svetlosnih lumena po vatu električne energije instalirani RGB+ laserski projektor štedi i do 70% električne energije.

Tako će sada, a u kombinaciji sa vrhunskom audio opremom, ugođaj gledanja filmova u velikoj sali Kombank dvorane postati jedno sasvim novo i posebno iskustvo.

Nesumnjivo, ovo je poslednja reč tehnologije bioskopskog projektora i tek nakon samo nekoliko instaliranih projektora ovog tipa u svetu, Beograd i Srbija su dobili priliku da budu među odabranima.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.