Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Kulturni centar Rex: Bez buke – Kezz
Kulturni centar Rex: Bez buke - Kezz
Kulturni centar Rex: Bez buke - Kezz

Kulturni centar Rex: Bez buke – Kezz

U petak, 8. novembra 2019. od 19.30, Kulturni centar Rex (Maksima Gorkog 17a) nastavlja koncertni koncept „Bez buke“ a nastupiće Kezz.

Drugi koncert prepa(r)kiranja i testiranja formata nove lokacije i novog kontenta a starog koncepta „Bez buke“ održaće Kezz koja će posetiocima pružiti priliku da uživaju u zaista originalnoj i zanimljivoj fuziji muzičkih žanrova koja nikog ne ostavlja ravnodušnim i sve pokreće na ples.Za dž

Kezz, tj. Tamara Ristić je producentkinja i live looping umetnica. Njen muzički izraz je prepoznatljiv po jedinstvenoj kombinaciji savremenog, elektro organic zvuka i stilizovanog pevanja inspirisanog izvornom muzikom Balkana, ali i po veoma emotivnoj interpretaciji i jakoj energiji.

Prvi studijski album objavila je pre dve godine, a novo izdanje najavila je singlom „Nasmejan“.

„Bez buke“ radi na struju ali na način koji forsira drugu vrstu elektriciteta od onog sa mreže. Slobodni tonovi, intrigantne vibracije i jake melodije, muzike glasne i tihe, koje se percipiraju po sopstvenom raspoloženju.

Uz koncept „Bez buke“ može i da se razgovara i uživa uživo ali isto tako, ili možda još bolje, da se ćuti, razmišlja i uživo uživa.

Ulaz na koncert je besplatan. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.