Naslovna » Izlasci » Sport » KVOTE ZA SRBIJA – LUKSEMBURG: Kec je viđen, ali treba nam čudo
KVOTE ZA SRBIJA - LUKSEMBURG: Kec je viđen, ali treba nam čudo (fotografiju obezbedio: Meridianbet)
KVOTE ZA SRBIJA - LUKSEMBURG: Kec je viđen, ali treba nam čudo (fotografiju obezbedio: Meridianbet)

KVOTE ZA SRBIJA – LUKSEMBURG: Kec je viđen, ali treba nam čudo

Fudbalska reprezentacija Srbije igra dve odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za EURO 2020. Prva je protiv Luksemburga u četvrtak (20.45).

Na istom mestu, na stadionu „Rajko Mitić“, tri dana kasnije „orlovi“ će ugostiti i Ukrajinu na istom mestu, ali prvo mora da padne Luksemburg. Srbija ne zavisi sama od sebe i to je problem, zato oprezno prilikom biranja parova EURO 2020 kvalifikacija za vaše tikete.Promo

Srbija je veliki favorit protiv Luksemburga na „Marakani“, i sve osim „keca“ bilo bi istinsko iznenađenje. Zato vam Meridianbet nudi brojne duple opklade i možda bi najbolje bilo da probate 1-1&GG na šta je kvota lepih 4.10.

Potrebno je „orlovima“ da od samog starta krenu ofanzivno… Nemaju šta da čekaju niti da izgube, šanse su im male i moraju da slave u oba preostala meča.

Zato se očekuje da izabranici Ljubiše Tumbakovića krenu sa atacima od početka. Ukoliko budemo gledali goleadu u prvom poluvremenu, možete dobro i da zaradite. Ako bude najmanje jedan gol do 15. minuta, i 2+ golova od 16. do 45. minuta kvota je sjajnih 10.66.MeridianBet: Prvi tiket ne pada

Zašto Srbija ne zavisi sama od sebe? Pored oba trijumfa, potrebno joj je da Portugal odigra barem jednom nerešeno, protiv Litvanije ili potom sa Luksemburgom. Nije mnogo realno, ali mogućnost postoji.

Do tada je na „orlovima“ da već u četvrtak rašire krila ka slavlju… Zato je tu i Meridianbet specijal ponuda, pa ako krenu efikasno kvota je čak 5 da će ukupno biti 2+ golova do 15. minuta.

Jasno je da su nam potrebni pogoci, Aleksandar Mitrović grabi ka novom rekordu i zvanju „kralja strelaca“ u nacionalnom timu. Stigao je raspucan, kao prvi strelac Čempionšipa sa 12 golova u dresu Fulama.

Da li će junak biti Tadić, Ljajić, možda Sergej ili neko od defanzivaca Srbije? Ukoliko Mitrović najmanje dva puta zatrese mrežu Luksemburga (2+ golova), kvota je sasvim lepih 3.5.

Nije mnogo ostalo do četvrtka (20.45) i duela na stadionu „Rajko Mitić“, zato pogledajte šta se sve to zanimljivo nalazi u Meridianbet ponudi.