Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Pet komedija koje će vas razveseliti na Pickbox NOW
Pickbox NOW: Male tajne velikog latino zavodnika
Pickbox NOW: Male tajne velikog latino zavodnika

Pet komedija koje će vas razveseliti na Pickbox NOW

Slatke komedije služe tome da nas razvesele, a na Pickbox NOW postoji njih nekoliko koje su idealne za to! Preporučujemo pet filmova.

U filmovima koje ćemo pomenuti glume neki od najboljih glumaca današnjice: poput Salme Hajek, Kire Najtli, Skarlet Džohanson i Džulijane Mur. Provediteveče uz smeh na Pickbox NOW.

Male tajne velikog latino zavodnika (How To Be A Latin Lover, 2017)

Maksimo želi da bude bogat, a da ništa ne mora da radi, pa zavodi starije bogate žene, a na kraju se i oženi dvostruko starijom. Dve i po decenije kasnije, umoran je od buđenja pored svoje 80-godišnje supruge koja odluči da ga zameni mlađim. Pošto je izbačen iz vile, završi u sestrinom stančiću i uz pomoć sestrića pokušava da se domogne nove bogate mete.

Uloge: Euhenio Derbes, Salma Hajek, Kristen Bel

Midlton (At Middleton, 2013)

Pickbox NOW: Midlton

Idit Martin i njena nervozna ćerka Odri dođu na turneju po Univerzitetu Midlton gde su u obilasku i Džordž Hartman i njegov nemotivisani sin Konrad. U jednom trenutku, Idit i Džordž se izgube i odlutaju, pa se zbliže dok traže svoju grupu.

Uloge: Endi Garsija, Vera Farmiga, Taisa Farmiga

Ženski mozak (Female Brain, 2017)

Pickbox NOW: Ženski mozak

Istraživanje biohemije ženskog mozga koje obavlja neuronaučnica Džulija prikazano je kroz odnose triju parova: Zoi i Grega čije karijere počnu da utiču na njihov brak, zatim Lise i Stivena koji žele da začine svoj brak, i Leksi koja neprestano pokušava da promeni svog dečka Adama. U međuvremenu, Džulijine moždane sinapse počnu da rade pojačano kad se njenoj studiji pridruži zgodan subjekat…

Uloge: Vitni Kamings, Tobi Kebel, Bini Feldštajn

Kaži kad (Laggies, 2014)

Pickbox NOW: Kaži kad

Megan se uspaniči kad je njen dečko zaprosi, pa se na nedelju dana sakrije kod svoje nove prijateljice, 16-godišnje Anike, koja živi sa svojim ocem.

Uloge: Kira Najtli, Kloi Grejs Morec, Sem Rokvel

Don Džon (Don Jon, 2013)

Pickbox NOW: Don Džon

Džon Martelo je uspešan zavodnik koji svake večeri uspe da osvoji „desetku“. Ali ni najbolje veze za jednu noć ne usrećuju ga kao pornografija. Traži ispunjeniji seksualni život, a na putu će susresti dve potpuno različite žene od kojih će naučiti mnogo o životu.

Uloge: Džozef Gordon-Levit, Skarlet Džohanson, Džulijana Mur

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.