Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Počeo je Sajam nameštaja 2019!
Sajam nameštaja 2019
Sajam nameštaja 2019

Počeo je Sajam nameštaja 2019!

Danas, 5. novembra 2019, za posetioce je otvoren Sajam nameštaja 2019, kao i prateći 57. Međunarodni sajam mašina i alata.

57. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije je najznačajniji regionalni i evropski događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u jugoistočnoj Evropi.

Do 10. novembra u halama 1, 1A, 2, 3, 3A, 4 i 5 Beogradskog sajma manifestacije će ostati dosledna konceptu kreiranja prepoznatljivog vizuelnog i tržišnog identiteta Srbije i regiona.

Sajam nameštaja 2019

Okupljajući ugledne kompanije iz ovog dela Evrope i sveta, sajam u fokus stavlja nove ideje, premijere, vrhunski dizajn, inovativne tehnologije, kvalitetan i funkcionalan nameštaj svih vrsta i namena, ali i dizajnere mlađe generacije iz celog regiona koji predstavljaju novu kreativnu i pokretačku snagu.

Na ovogodišnjem sajmu učestvuje više od 500 izlagača iz 38 zemalja. Zemlje učesnice su: Italija, Nemačka, Švajcarska, Danska, Austrija, Švedska, Turska, Češka, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Severna Makedonija, Poljska, Rumunija, Slovenija…

Sajam nameštaja 2019: Apsolutni noviteti

Na sajmu će se ove godine predstaviti novi međunarodni i regionalni izlagači profilisani u artisanskoj izradi sa velikom posvećenošću detaljima i kvalitetu.

Prvi put na sajmu učestvuju dva prestižna italijanska brenda: Colombini Casa i Cappellini, kao i danski Muuto, hrvatski Nunc i Hespo, severnomakedonski Fagus i srpske firme Lesnina S, Emmezeta i mnogi drugi.

Među novitetima na ovogodišnjem sajmu su kolekcije nameštaja koje ne mogu ostati neprimećene, jer predstavljaju vrhunac u pogledu estetike i kvaliteta: spoj najsavremenije tehnologije i drveta, vizuelno sofisticiran, ali i funkcionalan nameštaj, bezvremene forme, nameštaj u koji su integrisani vrhunski svetlosni efekti, reinterpretirani tradicionalni komadi svežom i jednostavnom estetikom, kvalitetan minimalistički dizajn, sofisticirani aksesoari…

Zvezde domaće i regionalne dizajn scene

Posetioci će ponovo moći da vide proizvode kompanija čiji kvalitet predstavlja najvišu normu kada je dizajnirani nameštaj u pitanju: Prostoria iz Hrvatske, zatim švajcarski WOAK i domaći Gir.

Ove kompanije svojim povratkom potvrđuju kvalitet manifestacije i činjenicu da Beogradski sajam nameštaja predstavlja regionalni centar u oblasti promocije nameštaja.

Na Sajmu nameštaja predstavlja se izuzetan program domaćih izlagača: Simpo, Extraform, Catra Home Fashion, Atlas, studio Dsignedby, Wood Mood Design, Garda, Rast, Kolarević, Casa Familia, Concept Line, Wood Feel…

Sajam nameštaja je poslovni događaj koji tokom šest dana postaje najvažnija tačka susreta svih učesnika u oblasti industrije nameštaja i onih koji su zainteresovani za nju.

Za posetioce sajam je posebno primamljiv zbog ekskluzivnih sajamskih pogodnosti, a svi učesnici su za kupce na sajmu najavili specijalne popuste i uslove prilikom kupovine.

Radno vreme Sajma nameštaja:

  • utorak i sreda, 5. i 6. novembar: 10.00-19.00;
  • četvrtak – nedelja, 7-10. novembar: 10.00-20.00.

Radno vreme Sajma mašina:

  • utorak – subota, 5-9. novembar: 10.00-19.00.

Ulaznice: cena pojedinačne ulaznice je 400 dinara, a za grupne posete 300 dinara. Parking: 150 dinara po satu. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.