Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Bez buke: Nađa Vračarić
Bez buke: Nađa Vračarić

Bez buke: Nađa Vračarić

U petak, 13. decembra 2019. od 19.30, Kulturni centar Rex nastavlja sa koncertnim programom Bez bukem, a gošća je Nađa Vračarić.

Ovoga puta u knjiškom ambijentu nastupa Nađa, indie/art rock projekat iz Novog Sada.

Ova nezavisna i mlada umetnica pleni svojim duhom i energijom kroz svoju izvedbu muzike tako da će srušiti svaki muzički obrazac koji bi se možda od današnje mejsntrim scene očekivao.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Njeno stvaralaštvo je vođeno filozofijom: „Bitno je postati odlučna osoba što je pre moguće, pogotovo kada je ljubav u pitanju. Verujem u horoskop, pogrešne izbore i suštinsku želju da ta uverenja, kakva god da su, propratim dobrim instrumentalom“.

U novembru 2016. godine Nađa Vračarić je objavila debitantski demo EP „Venus in Gemini“ sa kojim je odradila promociju od festivala Exit preko Dev9tke u Ciglani pa sve do Gradić Festa i nekih od najboljih aletrnativnih klubova u regionu kao što su KSET u Zagrebu, Kvaka 22 i KC Grad u Beogradu i alternativnim mestima dom b612 i KC Lab u Novom Sadu na kojim je počela svoju kratku ali veoma sadržajnu karijeru di džeja, gitaristkinje i frontmenke.

Zajedno sa Nađom nastupiće novosadski muzičar Marko Čurčić sa kojim će najaviti nekoliko pesama sa predstojećeg albuma „Pretty Bone“.

Ulaz na koncert je besplatan. (danubeogradu.rs)