Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Dečja filharmonija: Novogodišnja simfonija u Sava centru
Dečja filharmonija: Novogodišnja simfonija u Sava centru
Dečja filharmonija: Novogodišnja simfonija u Sava centru

Dečja filharmonija: Novogodišnja simfonija u Sava centru

Fondacija „Deca deci“ i Dečja filharmonija u nedelju, 15. decembra 2019. od 19.00, u Sava centru priređuju koncert Novogodišnja simfonija.

Tradicionalni gala koncert namenjen je ljubiteljima klasične muzike svih generacija.

Ovaj tradicionalni koncert mladih virtuoza svake godine među prvima donosi duh praznika i pretvara jedno obično zimsko veče u pravu Novogodišnju simfoniju.

Na repertoaru će se ove godine naći neprolazna dela klasične muzike Mocarta, Čajkovskog, Štrausa, Baha, Bizea, koja izvode talentovani mladi solisti uz pratnju dečjeg orkestra i pod dirigentskom palicom profesora Ljubiše Jovanovića.

Novogodišnja simfonija: operske areije, božićne i savremene pesme

Beogradska publika će 15. decembra moći da uživa i u tradicionalnim božićnim pesmama, popularnim operskim arijama kao i savremenim muzičkim numerama.

Uz orkestar Dečje filharmonije na koncertu će nastupiti i Hor Dečjeg kulturnog centra Beograd.

Specijalna gošća koncerta je i Darija Vračević, ovogodišnja predstavnica Srbije na Dečjoj Evroviziji koja pohađa muzičku školu, odsek klavira i učesnik je brojnih festivala u zemlji i van njenih granica.

Tokom Novogodišnje simfonije Dečje filharmonije plesaće i balerine i jedan baletan iz školice baleta Zvončica sa Zvezdare koju vode balerine Narodnog pozorišta.

Voditeljke programa su glumica Marija Bergam i urednica i TV voditeljka Dušica Spasić.

Postanite donator Fondacije „Deca deci“ kupovinom VIP karata:

  • Gold: 12.000 RSD
  • Silver: 6.000 RSD
  • Bronze: 3.500 RSD

Žiro račun Fondacije „Deca deci“ je: 205-125627-52 ili obezbedite pojedinačne ulaznice na blagajni Sava centra i prodajnim mestima Ticket Vision-a. (danubeogradu.rs)