Naslovna » Izlasci » Sport » KO JE ZUBELDIJA OSVALDO? Saznajte ekskluzivno samo na Meridianbet YouTube kanalu
Meridianbet YouTube kanal: Fudbalski kutak
Meridianbet YouTube kanal: Fudbalski kutak

KO JE ZUBELDIJA OSVALDO? Saznajte ekskluzivno samo na Meridianbet YouTube kanalu

Da li postoji nešto bolje od subote? Postoji: „Fudbalski kutak“ subotom i nova epizoda fantastične Meridianbet emisije.

Gotovo svaki vikend obojen je fudbalskim bojama, ali ovaj posebno sija. Nova, sedma epizoda naše emisije čeka vas samo na Meridianbet YouTube kanalu.

https://youtu.be/MTiojrD_tls

I zato ova subota nije bila kao sve ostale, jer ju je dodatno obasjao fantastičan dvojac. Najbolji komentatorski par donosi najnovije ekskluzivne informacije i neviđeno zabavnu analizu u njihovom stilu.

Suvišno je govoriti kako su Mile Močibob i Branko Borota najzabavniji sportski analitičari ikada! Zato vas čeka još jedna neophodna doza smeha, naravno, uz nametnute rubrike.Promo

I ovoga puta, kao i u prošloj epizodu, javljaju vam se iz Meridian studija odakle se emituje najbolja sportska emisija na ovim prostorima, kako kaže Mile.

Ekskluzivno saznajte da li je Mile mason? Ili iluminat, ili je samo veliki sportski radnik?

Što se samog terena tiče, osvrnuli su se na Crvenu zvezdu iz Beograda i beogradski Partizan, odnosno njihove poslednje mečeve u grupnoj fazi Lige šampiona i Lige Evrope.18 plus

Pored evropskih poduhvata večitih i meča veka, saznajte i šta povezuje Borotu sa Estudijantesom iz La Plate, kao i ko je Zubeldija Osvaldo, ali i kako Mile troši vreme dok traje Borotina bubamara.

Naravno, ne bi Fudbalski kutak bio kutak da nema nesvakidašnje Brankove prognoze uz pomoć čuvenog Kokija, a njihovi tiketi se ne propuštaju!

Najveći pesnici među fudbalskim znalcima i najveći fudbalski znalci među pesnicima! Ne propustite „Fudbalski kutak“ broj sedam, samo na Meridianbet YouTube kanalu.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.