Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (2. januar 2020)
Novi filmovi u bioskopima (2. januar 2020): Zaboravljeni Božić
Novi filmovi u bioskopima (2. januar 2020): Zaboravljeni Božić

Novi filmovi u bioskopima (2. januar 2020)

Zaboravljeni Božić, Kletva – to su novi filmovi koji će se prikazivati u domaćim bioskopima od početka nove godine, 2. januara 2020.

Mjuzikl Cats predstavili smo prošle nedelje.

Zaboravljeni Božić

Čudan osećaj probudiće osmogodišnju Elisu jedno jutro. Nešto je neobično u novom danu, ali ona ne zna tačno o čemu je reč.

Bezuspešni su pokušaji da objasni svojoj porodici i prijateljima da se ovaj dan razlikuje od ostalih i Elisa odlučuje da sama krene na neverovatno putovanje na kojem će, kroz nova i neočekivana prijateljstva, otkriti svu radost Božića.

Sada je na njoj da se pobrine da celo selo doživi Božić kao nezaboravno iskustvo. Ali sat otkucava – hoće li uspeti pre nego što bude kasno?

Originalni naslov: Snekker Andersen og den vesle bygda som glømte at det var jul. Dužina trajanja filma: 70 minuta. Država i godina proizvodnje: Norveška / 2019. Žanr: porodični. Uloge: Miriam Kolstad Strand, Trond Espen Seim, Anders Baasmo Christiansen. Rediteljka: Andrea Eckerbom.

Kletva

Otkrićete tajnu uklete kuće koja unutar svojih zidova krije strašnu smrt i užas.

Onima koji kroče preko njenog praga, životi će biti uništeni. Ljudi u ukletoj kući ili poginu ili polude ili padnu u stanje katatonije.

Koga smrtonosna kletva zarazi – umire, a nova se kletva rađa i poput virusa prenosi na svakoga ko uđe u kuću. Taj beskrajni lanac užasa postaje sve veći…

Originalni naslov: The Grudge. Dužina trajanja filma: 94 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2019. Žanr: horor. Uloge: Andrea Riseborough, Demián Bichir, John Cho, Betty Gilpin, Lin Shaye. Reditelj: Nicolas Pesce.

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.