Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (5. decembar 2019)
Novi filmovi u bioskopima (5. decembar 2019): Prošlog Božića
Novi filmovi u bioskopima (5. decembar 2019): Prošlog Božića

Novi filmovi u bioskopima (5. decembar 2019)

Prošlog Božića, Playmobil, Profesori/Dileri – to su novi filmovi koji će se prikazivati u domaćim bioskopima od 5. decembra 2019.

Novi domaći film 4 ruže predstavili smo prošle nedelje. U sredu, 11. decembra, u nekoliko bioskopa biće upriličena premijera dva filma: domaćeg filma Ajvar i američkog filma Džumandži: Sledeći nivo. Sinopsise oba filma pročitajte na ovoj stranici.

Prošlog Božića

Praćena muzikom Džordža Majkla, Kejt tumara po Londonu, donoseći neke loše odluke, što je iritirajuća posledica toga jer je zaposlena kao vilenjak u božićnoj prodavnici koja radi preko cele godine.

Previše dobar da bi bio stvaran, Tom ušeta u njen život i polako ruši mnoge Kejtine barijere. Dok London počinje da se pretvara u najlepše doba u godini, njima ništa ne polazi za rukom.

Ali, ponekad, moraš pustiti sneg da padne, slušati svoje srce i imati vere.

Originalni naslov: Last Christmas. Dužina trajanja filma: 102 minuta. Države i godina proizvodnje: SAD, VB / 2019. Žanr: romantični, ljubavni. Uloge: Emilia Clarke, Henry Golding, Emma Thompson, Michelle Yeoh, Patti LuPone. Reditelj: Paul Feig.

Playmobil

Kada njen mlađi brat Čarli neočekivano nestane u magičnom, animiranom svetu Playmobil-a, nepripremljena Marla mora da ode u potragu života da bi ga vratla kući.

Krenuvši na fantastčno putovanje kroz zapanjujuće nove svetove, Marla se udružuje sa neobičnim i hrabrim novim prijateljima: slatkorečivim vozačem koji prevozi hranu po imenu Del, oštrim i harizmatčnim agentom Reksom Dašerom, dobroćudnim nestašnim robotom, ekstravagantnom dobrom vilom i mnogim drugima.

Kroz njihovu uzbudljivu avanturu, Marla i Čarli shvataju da bez obzira na to kako se život odvija, možete postći bilo šta kada verujete u sebe!

Originalni naslov: Playmobil: The Movie. Dužina trajanja filma: 99 minuta. Države i godina proizvodnje: Francuska, Nemačka, SAD / 2019. Žanr: animirani, porodični. Film je sinhronizovan na srpski jezik. Reditelj: Lino DiSalvo.

Profesori/Dileri

Prijatelji od školskih dana, Pedro, Arturo i Elihijo, trojica su visokokvalifikovanih profesora univerziteta koji su usled ekonomske krize ostali bez posla.

Bez posla i bez novca, njih trojica dolaze na ideju kao odgovor na sve njihove probleme: projekat na kojem Pedro već godinama radi – multivitamin koji omogućava da se zabavljaš celu noć bez nuspojava.

Uz pomoć Anabel, advokatice koja je zaposlena na benzinskoj pumpi, i Hote, studentkinje koja je više zainteresovana za zabavu nego za knjige, ova tri profesora će se naći u svetu noćnih klubova i sumnjivih poslova, nadajući se da će pronaći tržište za svoje novo opijat-čudo. Ipak, čini se da, diplomirani ekonomista, hemičar i filolog, nisu uopšte kvalifikovani na ono što ih na tom putu čeka.

Originalni naslov: Lo dejo cuando quiera. Dužina trajanja filma: 98 minuta. Država i godina proizvodnje: Španija / 2019. Žanr: komedija. Uloge: David Verdaguer, Ernesto Sevilla, Carlos Santos. Reditelj: Carlos Therón.

Ajvar

Bračni par, Vida i Bane, veći već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu.

Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima.

Ovog Uskrsa se taj zid ćutanja ruši.

Posle premijere 11. decembra, film Ajvar biće na redovnim bioskopskim repertoarima od 12. decembra 2019.

Originalni naslov: Ajvar. Dužina trajanja filma: 101 minut. Države i godina proizvodnje: Crna Gora, Srbija / 2019. Žanr: drama. Uloge: Nataša Ninković, Sergej Trifunović, Miodrag Krstović, Pavle Pekić, Gordan Kičić, Igor Borojević, Aleksandra Janković, Vesna Čipčić. Rediteljka: Ana Maria Rossi.

Džumandži: Sledeći nivo

Ekipa se vratila, ali su se pravila igre promenila. Kad ponovno uđu u Džumandži kako bi spasili svog prijatelja, naši junaci otkrivaju da ništa nije onako kako su očekivali.

Igrači će morati hrabro da prođu kroz nepoznate i neistražene predele od sušnih pustinja do snežnih planina, kako bi izbegli najopasniju igru na svetu.

Originalni naslov: Jumanji: The Next Level. Dužina trajanja filma: 123 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2019. Žanr: drama. Uloge: Karen Gillan, Dwayne Johnson, Kevin Hart. Rediteljka: Jake Kasdan.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.