Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Novogodišnja Meridian euforija
Novogodišnja Meridian euforija
Novogodišnja Meridian euforija

Novogodišnja Meridian euforija

Decembar je stigao, a to znači samo jedno – odbrojavanje do Nove godine može da počne, a praznična atmosfera svakim danom postaje sve veća i veća.

Da bi uživanje u novogodišnjoj atmosferi bilo još čarobnije, pobrinuo se Meridian, tako što je skupio najbolje promocije na jednom mestu i stvorio Novogodišnju Meridian euforiju.Promo

Novogodišnja Meridian euforija donosi bezbroj fantastičnih promocija, a svaka od njih je krcata najboljim poklonima, bonusima i spinovima.

POGODI NAJVEĆU KVOTU je promocija koja nikog neće ostaviti ravnodušnim, jer su nagrade neodoljivo dobre. Sony Playstation, Iphone 11 i 10000 RSD bonusa su i više nego dovoljan razlog za učestvovanje. Ako bonus na bonus zvuči kao savršen plan, onda je NABILDUJ SVOJ BONUS idealna promocija, koja donosi povrat novca na bonus račun, za sve tikete odigrane na sajtu.

DEPOZIT NA mCASH donosi 15% bonusa na depozit. Ponuda koja se ne odbija i koja će dodatno začiniti magičnu prazničnu atmosferu.

Sve nove igrače čeka odličan poklon za srećan start – 500 RSD DOBRODOŠLICE, bez uslova.18 plus

A za još više uzbuđenja, tu je i Novogodišnji kalendar, koji će svakog dana u nedelji doneti po jedno veliko iznenađenje. Pa da krenemo od početka. Od ponedeljka.

Ponedeljak je rezervisan za spinback specijal. Svaki igrač koji na ponuđenim igrama iz sekcije „Novogodišnji kalendar“ ostvari gubitak, dobija 10% nazad u vidu bonusa.

Utorak je za uživanje u igricama i donosi veliki broj besplatnih spinova!

Sredom kuća časti! Svi koji naprave gubitak na Meridianovim igrama, dobiće neverovatnih 20% od gubitka. Jer, sreda je dan kada Meridian gubitak pretvara u dobitak.

Prognoza za četvrtak je sledeća – očekuje nas hladno vreme i kiša besplatnih spinova. Dovoljno je samo da igrač uplati depozit, iskoristi ga na odigravanje kazina i besplatni spinovi su tu!

Ima li šta bolje od petka? Ima! Petak koji donosi bonus 100%.

Subota i džekpot u dogovoreno vreme – idealna kombinacija. Dovoljno je da igrači budu aktivni u periodu između 19.00 i 21.00 i dobijaju šansu da osvoje ogroman džekpot.

I za kraj, nedelja donosi Novogodišnji slot turnir, celodnevno uživanje u Habanero igrama.

Nova godina u Meridianu – mesto najveće zabave, ogromnih bonusa, neodoljivih nagrada i besplatnih spinova.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.