Naslovna » Izlasci » Akcije » Novogodišnja zabava na Avali za sve generacije
Novogodišnja zabava na Avali za sve generacije

Novogodišnja zabava na Avali za sve generacije

Besplatna Novogodišnja zabava na Avali za sve generacije biće organizovana u nedelju, 29. decembra 2019. od 12.00.

U okviru komplesa Avalskog tornja, Javno preduzeće „Emisiona tehnika i veze“, tradicionalno organizuje novogodišnju zabavu, kojom Beograđani, ali i brojni posetici našeg glavnog grada, ispraćaju staru i dočekuju Novu godinu.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

U bajkovitom ambijentu na vrhu Avale, najmlađe goste očekuje pravi mađioničarski spektakl, potraga za blagom, facepainting, kreativne radionice i naravno – Deda Mraz. Po prvi put ove godine, na raspolaganju će biti i igraonica sa stazama i autići, kao i kutak za igranje i fotografisanje.

Bogata novogodišnja ponuda će biti i na etno-tezgama. Slatkiši, suveniri i druga roba, prilagođena novogodišnjoj atmosferi, će doprineti da vrh Beograda liči na magičnu Laponiju – domovinu Deda Mraza.

Uspešna turistička sezona na Avali

Avalski toranj je i ove godine bila omiljena turistička atrakcija, sa više od 185.000 prodatih ulaznica za posetu čuvenom vidikovcu, koji se nalazi na 122. metru tornja.

Proteklu godinu je obeležila izuzetno uspešna sezona tokom koje su bili organizovani brojni kulturno-umetnički programi, festivali hrane i pića, kao i predstavljanje srpskih gradova kroz tradiciju uz pomoć Turističke organizacije Srbije.

Naredne godine novi Avalski toranj obležava prvu deceniju od svog obnavljanja. Tokom cele 2020. godine, koja će biti godina jubileja, Javno preduzeće „Emisiona tehnika i veze“ će organizovati brojne nagradne konkurse koji podstiču kreativnost i inovativnost kod đaka i studenata.

Planirana je još intenzivnija saradnja sa studentima iz IT sektora kroz otvaranje kreativnog hub-a u sadašnjem prostoru Muzeja emisione tehnike. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.