Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Petak 13. je srećan dan u Meridianu!
Petak 13. je srećan dan u Meridianu!
Petak 13. je srećan dan u Meridianu!

Petak 13. je srećan dan u Meridianu!

Da li ste odlučili gde ćete biti za petak 13? Da li tražite sigurno mesto? Meridian će da obrne pravila i da petak 13. bude srećan petak.

Ako je jedina opcija skrivanje u kući, da biste izbegli neki maler, nesreću ili neprijatan događaj, onda sigurno niste čuli za fenomenalnu Meridianovu ponudu za taj dan.

Ovo je petak koji će doneti odličnu promociju, koja se ne propušta i koja će doneti mnogo uzbuđenja i razloga za radovanje svojim igračima.Promo

U petak, 13. decembra 2019, Meridian postaje i sigurno i srećno mesto, jer donosi fenomenalan bonus i njime razbija svaki mogući maler.

Mesto gde možete pobeći i biti na sigurnom je poznato – Meridian. A sada se postavlja pitanje – kako doći do fantastičnog bonusa, koji razbija maler i donosi sreću?

Odgovor je veoma lak. Bonus nikad nije bio bliži, a put do ove sjajne nagrade je veoma jednostavan. Pravila su sledeća: Svako ko bude uplatio depozit u petak, 13.decembra, dobiće 10% bonusa do maksimalnih 5000 dinara po igraču. Način uplate nije bitan.

Dakle, potraga za bezbednim mesto je završena, jer je tu Meridian. Potraga za srećom i primamljivim bonusom je takođe okončana, jer je Meridian opet tu i rešava svaki problem.18 plus

Jednostavna uplata depozita ovog petka 13. donosi mnogo i 10% bonusa je prilika koja se ne propušta, a činjenica da svaki igrač može da osvoji i do 5000 dinara, čine ovu ponudu neodoljivom.

Rezervacija za mesto u Meridianu, za petak, 13.decembar, nije potrebna. Promocija je spremna i čeka igrače da pokupe svoju dozu sreće i osvoje bonus.

Petak 13. u Meridianu je savršen spoj, koji donosi neodoljivu ponudu za svoje verne igrače – fenomenalan bonus na depozit.

U Meridianu je petak 13. srećan dan.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.