Naslovna » Izlasci » Shopping » Zima na beogradskim pijacama: Popusti i novogodišnji market
Zima na beogradskim pijacama: Popusti i novogodišnji market
Zima na beogradskim pijacama: Popusti i novogodišnji market

Zima na beogradskim pijacama: Popusti i novogodišnji market

Popusti na pijacama i novogodišnji market! JKP „Gradske pijace“ priprema akcije povodom novogodišnjih i božićnih praznika.

Sedam alasa na Zemunskoj pijaci pripremaju pravo iznenađenje za kupce, jer popusti na svu ribu važe od 19. decembra, pa sve do kraja kalendarske godine.

Značajni popusti do kraja godine očekuju potrošače i na buvljaku.

S obzirom na to da je vreme posta, pijace su pravo mesto na kom mogu da se pronađu sve namirnice za pripremanje slavskih posnih trpeza.

Sveža riba, voće i povrće, med, vino, zimnica, kompot od grožđa, bundeve i pomalo zaboravljene mušmule, samo su neki od proizvoda dostupni na tezgama. Tu su još i pripremljena marinada za ribu, dimljena domaća ljuta paprika, ali i potpuno novi proizvod na pijacama – dimljena so.

Za sve one koji ne poste, na pijacama se može naći novi proizvod – dimljeni kajmak, koji je brzo postao pravi hit i veoma tražen proizvod na pijačnim tezgama.

Tu su i paprike somborke punjene sirom, koje su postale nezaobilazna stavka na trpezama.

Novogodišnji market na Kaleniću

Za ljubitelje dobre kupovine, od 28. do 30. decembra, od 8.00 do 16.00 biće organizovan novogodišnji market na pijaci „Kalenić“, gde će posetioci biti u prilici da pronađu poklone za svoje najmilije. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.