Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Zimski Beogradski noćni market – Skadarlija 2019
Zimski Beogradski noćni market - Skadarlija 2019
Zimski Beogradski noćni market - Skadarlija 2019

Zimski Beogradski noćni market – Skadarlija 2019

Zimski Beogradski noćni market 2019, prednovogodišnja žurka pod otvorenim nebom, biće organizovana na pijaci „Skadarlija“.

Tradicionalno, pred novogodišnje praznike, JKP „Gradske pijace“ i „BGD market“, organizuju Zimski Beogradski noćni market. Manifestacija će biti održana u petak, 27. decembra 2019, od 18.00 do ponoći.

Po 25. put okupiće se poljoprivredni proizvođači, male porodične radionice, zanatlije, dizajneri, umetnici i ugostitelji na najvećem sajmu hrane, pića i dizajna.

Specijalno, novogodišnje izdanje Beogradskog noćnog marketa obeležiće praznična atmosfera, uz gastronomske ponude koje će zadovoljiti svačiji ukus i kreativne dizajnerske proizvode, idealne kao poklon za predstojeće praznike.

Na manifestaciji očekuje se više od 250 starih i novih izlagača, kao i posetilaca koji će uživati u muzici, po izboru didžeja Brkatog.

„Ne propustite priliku, dođite da zajedno ugrejemo atmosferu pred doček Nove 2020. godine u Beogradu“, pozivaju organizatori sve Beograđane, ali i goste prestonice. (danubeogradu.rs)