Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 42. Međunarodni beogradski sajam turizma: Dobrodošli!
42. Međunarodni beogradski sajam turizma: Dobrodošli!
42. Međunarodni beogradski sajam turizma: Dobrodošli!

42. Međunarodni beogradski sajam turizma: Dobrodošli!

Kada Sajam turizma traje više od četrdeset godina, onda je teško reći nešto očaravajuće, nešto osvežavajuće, nešto novo. A uvek je kao nov!

Možda je dovoljno reći: evo nas još jednom i nastavljamo dalje, tu smo zbog vas, da ostvarite svoje poslovne i privatne planove – snove. A snovi se najčešće vezuju za putovanja, bilo da ih organizujete, bilo da sami putujete.

Putovanja su danas više nego ikad način i stil života, bekstvo od realnosti i sve više mogućnost učenja i saznavanja. U tom stilu, nećemo nabrajati šta vam sajam sve nudi, samo ćemo vas podsetiti da… susreti sa starim prijateljima i saradnicima, uz čvrsti stisak ruke i iskrene osmehe ispune srce, a nova poznanstva unesu energiju da sledite nove ideje i poslovne prilike.

42. Sajam turizma: osećajte se kosmopolitski!

Mnošvo ljudi iz različitih delova sveta, različitih kultura i navika iz više od 50 zemalja učiniće da se osećate kosmopolitski.

Ukusna hrana i vrhunska vina pokrenuće vaša čula mirisa i ukusa. Ne očekujte „sterilnu“ atmosferu, jer balkansku dušu je teško ukrotiti, ona traži muziku i ritam sa štandova i bina.

Sa nama je ove godine kao zemlja-partner Egipat, koja poziva da je ponovo posetite, otkrijete i podelite svoje doživljaje sa bliskim ljudima.

Beogradski sajam turizma nudi vam posebnu atmosferu u gradu čije srce kuca 24 časa, dan i noć, noć i dan.

Posle uspešnog poslovnog dana, kada utihne sajamska vreva, znajte da još niste završili posao, jer Beograd, glavni grad Srbije, ima posebnu atmosferu. Tu atmosferu čine interesantni ljudi, koje ćete sresti, pričati sa njima o muzici, filmu, modi, gastronomiji – opet o poslu, jer sve je to turizam.

Vidimo se na Beogradskom sajmu od 20. do 23. februara 2019. godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.