Naslovna » Izlasci » Muzika » Klasika » Antonina Krimova: Koncert između svetova
Antonina Krimova: Koncert između svetova
Antonina Krimova: Koncert između svetova

Antonina Krimova: Koncert između svetova

Ruskinja Antonina Krimova održaće „Koncert između svetova“ u Katedrali Blažene Djevice Marije, u petak, 10. januara 2020. od 18.00.

Ulaz na ovaj humanitarni solo koncert na crkvenim orguljama međunarodne zvezde klasične muzike je besplatan ali ko želi moći će da da donaciju u dobrotvorne svrhe.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Pored svoje bogate međunarodne koncertne karijere Antonina Krimova je direktor festivala klasične muzike u Novom dvorcu u Štutgartu i festivala u Rezidencijalnom dvorcu u Minhenu, direktor firme za menadžment klasičnih muzičara Classicum i osnivač i predsednik udruženja Nove zvezde klasične muzike u Beogradu, kroz koje želi uže da poveže srpsku klasičnu scenu sa nemačkom.

Ovim koncertom, u čijoj organizaciji, pored Udruženja Nove zvezde klasične muzike u Beogradu, takođe učestvuju i Classicum iz Štutgarta, Kulturni centar Beograd, ambasade Rusije i Nemačke, Antonina Krimova želi da stvori podlogu na kojoj Udruženje može da osnuje godišnji međunarodni serijal klasične muzike u Beogradu.

Katedrala Blažene Djevice Marije nalazi se u Hadži Milentijevoj 75. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.