Naslovna » Izlasci » Pozorište » Kosa – muzički i glumački spektakl u Kombank dvorani
Kosa - muzički i glumački spektakl u Kombank dvorani
Kosa - muzički i glumački spektakl u Kombank dvorani

Kosa – muzički i glumački spektakl u Kombank dvorani

Predstava „Kosa“ bazirana na kultnom filmu Miloša Formana premijerno će biti izvedena 22. februara 2020. od 20.00 u Kombank dvorani.

Muzički i glumački spektakl nastao je po istoimenom brodvejskom mjuziklu i čuvenom Formanovom filmu.

Ova hipi predstava koja je prvi put izvedena decembra 2019. u režiji mađarskog reditelja Petera Telihalija i glumačkim umećem članova Novosadskog pozorišta i Pozorišta mladih, snažna je i emotivna priča o mladim ljudima koji tragaju za promenom i slobodom.

Beogradska publika će imati prilike da vidi scenu Kombank dvorane preplavljenu glumcima, koji će u autentičnim kostimima i scenografijom toga doba verno dočarati doba hipi kulture u kom je i nastao čitav projekat „Kosa“.

„Kosa“ – sa više od 55 umetnika!

Kosa - muzički i glumački spektakl u Kombank dvorani

Naime, u predstavi učestvuje više od 55 umetnika koji će u svojim ulogama, kao i na muzičkim instrumentima zablistati u Velikoj sali Kombank dvorane.

Predstavu će koreografski uobličiti Peter Kovač Geržon, uz pratnju orkestra pod vođstvom Davida Klema.

Prošlogodišnjoj premijeri predstave u Novom Sadu prisustvovao je proslavljeni holivudski glumac Džon Sevidž koji je uoči događaja poručio: „Sloboda je muzika. Nosi duh nade“.

Cene ulaznica su 1600, 1900 i 2100 RSD. Karte su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima mreže Ticket Vision. (danubeogradu.rs)