Naslovna » Izlasci » Pozorište » Pozorište na Terazijama: Glumačke izmene u predstavi „Cigani lete u nebo“
Pozorište na Terazijama: Glumačke izmene u predstavi "Cigani lete u nebo"
Pozorište na Terazijama: Glumačke izmene u predstavi "Cigani lete u nebo"

Pozorište na Terazijama: Glumačke izmene u predstavi „Cigani lete u nebo“

Mjuzikl „Cigani lete u nebo“ dobija novu Radu! Od februara 2020. ovu ulogu u ravnopravnoj podeli igraće glumice Miona Marković i Olivera Bacić.

Premijera ove, sad već kultne predstave, bila je 17. aprila 2004. godine i sve do danas ulogu Rade igrala je Milena Vasić.

Zajedno sa kolegom Ivanom Bosiljčićem kao Lojkom Zobarom, i brojnim ansamblom, bila je „krivac“ što je ova predstava već 16 godina najposećenija u Pozorištu na Terazijama.

Ovo je predstava čije se ulaznice rasprodaju u rekordnom roku – kako na matičnoj sceni, tako i na brojnim gostovanjima u zemlji i inostranstvu.

– Odrasla sam uz ovu predstavu. Rada je neko ko nosi bezobraznost mladosti. Insistirala sam da dođu novi ljudi, jer predstava će tako dobiti drugačiju i novu energiju. Ovaj mjuzikl nikada ne treba da se skine sa repertoara! Mislim da Rada, Zobar i ostali samo treba da se menjaju – istakla je nedavno Milena.

Naredni termini predstave su 8. i 26. (Olivera Bacić) i 22. februar 2020. (Miona Marković).

Miona Marković

Miona Marković

Diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta.

Ostvarila je zapažene uloge u TV serijama Koreni, Jutro će promeniti sve, Kralj Petar I u slavu Srbije, Žigosani u reketu, Biser Bojane 2, kao i u filmu Gorana Markovića Slepi putnik na brodu ludaka.

Olivera Bacić

Olivera Bacić

Završila je srednju muzičku školu „Mokranjac“ u Beogradu (instrumentalni odsek – klavir), a potom diplomirala glumu na Fakultetu umetnosti u klasi profesora Božidara Dimitrijevića i docenta Aleksandra Đinđića.

Igrala je u TV serijama Priđi bliže, Komšije, Biser Bojane, Žigosani u reketu, kao i u filmu Biser Bojane. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.