Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Školovanje u Italiji: Sajam obrazovanja Study Abroad. In Italia!
Školovanje u Italiji: Sajam obrazovanja Study Abroad. In Italia!
Školovanje u Italiji: Sajam obrazovanja Study Abroad. In Italia!

Školovanje u Italiji: Sajam obrazovanja Study Abroad. In Italia!

„Study Abroad. In Italia“ (Školovanje u Italiji) je sajam obrazovanja koji organizuju Italijanski institut za kulturu u Beogradu i INO Edukacija.

U subotu, 25. januara 2020. od 12.00 do 18.00, Italijanskom institutu u Kneza Miloša 56 biće održan sajam obrazovanja na kom će biti predstavljena ponuda univerziteta i škola jezika u Italiji.

Učestvuju italijanski univerziteti koji će učenicima i studentima iz Srbije predstaviti studijske programe na italijanskom i engleskom jeziku, procedure za upis i dobijanje stipendija, kao i škole jezika iz Italije sa svojom ponudom kurseva.

Italijanski institut za kulturu u Beogradu će pružati informacije o univerzitetskim studijama u Italiji i kursevima italijanskog jezika u Institutu.

Učestvuju Univerzitet Ca’Foscari di Venezia, Cattolica del Sacro Cuore, Politecnico di Milano, Link University Campus iz Rima, Univerzitet IULM, Univerzitet IUAV iz Venecije, Univerzitet LUMSA, Univerzitet iz Bolonje, IED Istituto Europeo di Design, Istituto linguistico Bertrand Russell, Nuova Accademia di Belle Arti NABA… (danubeogradu.rs)