Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Soul Society: Ognjen Gotovčević i Di Luna Blues Band & Nataša Guberinić
Soul Society: Ognjen Gotovčević i Di Luna Blues Band & Nataša Guberinić
Soul Society: Ognjen Gotovčević i Di Luna Blues Band & Nataša Guberinić

Soul Society: Ognjen Gotovčević i Di Luna Blues Band & Nataša Guberinić

U klubu Soul Society, 10. i 11. januara 2020, biće priređena dva koncerta: nastupaju Ognjen Gotovčević i Di Luna Blues Band & Nataša Guberinić.

Ognjen Gotovčević: R&B Project

U petak, 10. januara od 22.00, Ognjen Gotovčević predstaviće svoju novu autorsku muziku koju priprema za snimanje prvog albuma.

Inspiraciju nalazi u muzici Stivija Vondera, Stinga, Roberta Glaspera, Brekstona Kuka… Bićete u mogućnosti da prisustvujete zvuku R&B, neo-soul, pop muzike, u kojoj sloboda izvođenja i komunikacija među muzičarima ima veliki uticaj.

Reč je o mladom saksofonisti i kompozitoru iz Beograda koji studira u Bostonu kao stipendista prestižnog koledža, Berklee College of Music. Iako mlad, sarađivao je sa velikim muzičarima kao što su Đuzepe Vitale, Vasil Hadžimanov, Deren Beret, Džejson Palmer, Marko Đorđević, Akua Naru, Peđa Milutinović.

Već u trećoj godini studija svirao je na jednoj od najvećih bina na kampusu, zvanoj Berklee Caf Show. Nastupao je u svim velikim američkim gradovima…

Ovog petka na sceni će mu se pridružiti Ilija Mihailović (vokal), Đuzepe Vitale (klavijature), Boris Šainović (bas) i Bogdan Đurđević (bubnjevi).

Cena ulaznice je 500 RSD, a za studente i srednjoškolce – 250 RSD. Vrata kluba biće otvorena od 22.00, a rezervacije važe do 22.30 (063/377-420). Klub se nalazi na Skveru Mire Trailović.

Soul Society predstavlja… Di Luna Blues Band & Nataša Guberinić

Redovnim gostima kluba Soul Society poznato je da je svako veče provedeno uz Di Luna Blues Band pun pogodak.

Po običaju će se, ovom energičnom sastavu, priključiti i harizmatična, talentovana vokalistkinja Nataša Guberinić i pijanista Dragan Ćalina.

Di Luna Blues Band čine: Blagoje Pače Nedeljković (bubnjevi), Nikola Marković (bas gitara), Ivan Aleksijević (klavijatura), Slobodan Negić (gitara), Goran Stojković (gitara i vokal), Nataša Guberinić (vokal) i Dragan Marković Mare (gitara).

Bend je osnovan 1989. godine sa ciljem da njegovi članovi živim nastupima podele sa svetom svoju ljubav prema muziciranju i bluzu.
Učešće na brojnim festivalima, kao i veliki broj uspešnih nastupa kojima vlada uvek dobra atmosfera jasno govore o tome zbog čega bend uspeva već punih 30 godina da opstane na beogradskoj sceni.

Cena ulaznice je 300 RSD. Vrata kluba biće otvorena od 22.00, a rezervacije važe do 22.30 (063/377-420). Klub se nalazi na Skveru Mire Trailović. (danubeogradu.rs)