Naslovna » Porodica » Deca » Zimski raspust na Starom gradu: Besplatni program „Izazovni raspust“
Zimski raspust na Starom gradu: Besplatni program "Izazovni raspust"
Zimski raspust na Starom gradu: Besplatni program "Izazovni raspust"

Zimski raspust na Starom gradu: Besplatni program „Izazovni raspust“

Za zimski raspust 2020, Kancelarija za mlade Opštine Stari grad i Vega omladinski centar realizovaće edukativni program „Izazovni raspust„.

Od 3. do 14. februara 2020. u Ustanovi kulture „Stari grad“ (Kapetan Mišina 6a), program namenjen đacima činiće zabavne radionice u okviru kojih će deca izabrati šta žele da promene u lokalnoj zajednici i imaće mogućnost da realizuju svoje ideje. Ovaj program se prvi put realizuje u Beogradu.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Edukativne radionice vodiće apsolventi Učiteljskog, Filozofskog i Filološkog fakulteta, obučeni za „Design for Change“ metodologiju rada.

Iz KZM Stari grad napominju da je u pitanju celoviti edukativni program u trajanju od deset dana i da je važno da zainteresovani za radionice prisustvuju na minimum osam dana programa. Prijavljivljivanje za „Izazovni raspust“ se vrši preko OVOG LINKA.

Prednost imaju đaci četvrtog i petog razreda osnovne škole sa prebivalištem na teritoriji opštine Stari grad. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.