Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Koncert TOŠE PROESKI TRIBUTE NIGHT u Beogradu
Koncert TOŠE PROESKI TRIBUTE NIGHT u Beogradu (plakat: Forum mladih Makedonaca)
Koncert TOŠE PROESKI TRIBUTE NIGHT u Beogradu (plakat: Forum mladih Makedonaca)

Koncert TOŠE PROESKI TRIBUTE NIGHT u Beogradu

Koncert Toše Proeski Tribute Night biće održan u petak, 14. februara 2020. od 21.00, na dan kada je Toše imao prvi i poslednji veliki koncert u Beogradu.

U Dorćol Platz-u (Dobračina 59), u čast velike makedonske i balkanske zvezde Tošeta Proeskog, koncert organizuje Forum mladih Makedonaca i tako nastavlja sa humanitarnim aktivnostima.

Tribute bend koji dolazi iz Đevđelije u Makedoniji, prirediće veče puno emocija i najvećih hitova koje su godinama pevale sve generacije.

Cena ulaznice je 200 dinara, a sav prikupljeni prihod biće prosleđen specijalizovanoj dobrotvornoj organizaciji BELhospice, koja pruža palijativno zbrinjavanje pacijenata oboleleih od raka i članova njihovih porodica.

„Toše Proeski je bio veliki humanitarac i ovo je najbolji način da se očuva uspomena na njega. Pozivamo sve njegove fanove, fanove njegove muzike, kao i sve ljude dobrog srca, da nam se pridruže i uživaju u dvosatnom repertoaru tročlanog benda iz Makedonije“, saopštili su organizatori. (danubeogradu.rs; plakat: Forum mladih Makedonaca)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.