Naslovna » Izlasci » Sport » TIPSTER U MERIDIANU: Uzbudljivo takmičenje u tipovanju koje se ne propušta
TIPSTER U MERIDIANU: Uzbudljivo takmičenje u tipovanju koje se ne propušta
TIPSTER U MERIDIANU: Uzbudljivo takmičenje u tipovanju koje se ne propušta

TIPSTER U MERIDIANU: Uzbudljivo takmičenje u tipovanju koje se ne propušta

U Meridianu zabava nikada ne prestaje. Iznenađenjima nikad kraja, pa tako na svakodnevnom nivou igrači mogu uživati u novim ponudama. neodoljivim promocijama i zabavnim i uzbudljivim igrama.

Ova godina donosi veliko iznenađenje, takmičenje koje pomera granice zabave i koje će igračima omogućiti da uživanje u sportu podignu na još viši nivo. Meridianbet je sve ove elemente spojio u jednu ponudu i stvorio – TIPSTER.Promo

Tipster je platforma namenjena korisnicima sajta preko koje mogu da se takmiče u tipovanju.

Pravila su veoma laka. Svaki dan, igrač ima na raspolaganju pet singlova po 100 poena, u slučaju eventualnog pogotka, igrač ide u plus za veličinu pogođene kvote. U slučaju promašenog tipa, igrač ide u minus za ulog od 100 poena. Kolo za tipovanje traje sedam dana, od ponedeljka do nedelje.

Put do nagrade je izuzetno jednostavan. Da bi igrač konkurisao za nagradu u toku nedelje, mora da tipuje minimum na 15 singlova. A pobednik je igrač koji na kraju kola ima najveći broj poena. Pravila za TIPSTER su ista kao i za sportsko klađenje.DuB: Klađenje je zakonom zabranjeno za mlađe od 18 godina!

Da bi zabava bila još veća, TIPSTER nudi još jednu sjajnu opciju, uz pomoć koje možete i svoje prijatelje uključiti u ovu zanimljivu avanturu. Naime, ukoliko određeni broj ljudi želi da napravi interno takmičenje, postoji mogućnost kreiranja i svoje privatne lige. Uz ovu sjajnu opciju, TIPSTER postaje zabava za sve.

Meridianbet pruža svojim igračima priliku da dobiju sjajnu titulu – Meridian Tipster, koja donosi pet tipova dnevno, svaki dan i šansu da se osvoji bonus novac. Zvuči kao neodoljiva ponuda, zar ne?

I zato, za sve ljubitelje sporta, TIPSTER je stigao i donosi najbolji provod.

Meridianbet i Tipster – idealna kombinacija, koja stvara najuzbudljivije takmičenje u tipovanju ikada.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.