Naslovna » Izlasci » Sport » Sportski susreti u SC „Olimp – Zvezdara“ u susret Danu žena
Sportski susreti u SC "Olimp - Zvezdara" u susret Danu žena (foto: Brett Hondow / Pixabay)
Sportski susreti u SC "Olimp - Zvezdara" u susret Danu žena (foto: Brett Hondow / Pixabay)

Sportski susreti u SC „Olimp – Zvezdara“ u susret Danu žena

Sportski susreti u SC „Olimp – Zvezdara“ biće organizovani u susret Danu žena, 5. marta 2020. od 10.00, saopšteno je iz Gradske opštine Zvezdara.

U sali ovog sportskog centra (Vjekoslava Kovača 11), osobe sa invaliditetom obeležiće sportskim druženjem Međunarodni praznik Dan žena.

Na druženju će se okupiti sugrađani iz svih delova grada i demonstriraće svoje znanje i umeće u desetak sportskih disciplina.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Na manifestaciji će se zajedno takmičiti devojčice i dečaci i svi će dobiti diplome za učešće, dok su za žene obezbeđeni pokloni koje su izradili polaznici Dnevnog boravka „Dobro srce“.

Manifestaciju je organizovalo Društvo za sport i rekreaciju invalida Opštine Zvezdara u saradnji sa Sportskim savezom osoba sa invaliditetom Beograda, Gradskom opštinom Zvezdara i Sportskim centrom „Olimp – Zvezdara“.

Grad Beograd je putem Sekretarijata za sport i omladinu i Sekretarijata za socijalnu zaštitu podržao i omogućio održavanje ove manifestacije. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.