Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Ukoliko imate rešenje za suzbijanje posledica korona virusa COVID-19…
Ukoliko imate rešenje za suzbijanje posledica korona virusa COVID-19... (ilustracija: Pixabay)
Ukoliko imate rešenje za suzbijanje posledica korona virusa COVID-19... (ilustracija: Pixabay)

Ukoliko imate rešenje za suzbijanje posledica korona virusa COVID-19…

Ukoliko imate rešenje za suzbijanje posledica korona virusa COVID-19 – iznesite svoj projekat Fondu za inovacionu delatnost.

Naime, u skladu sa novonastalom situacijom i merama Vlade Srbije, Fond za inovacionu delatnost je pozvao preduzeća da predlože projekte za rešavanje problema u vezi sa zdravljem i dobrobiti stanovništva, a koji su izazvani pandemijom Covid-19 i da se prijave za finansijsku podršku.

Podrška je namenjena mikro, malim i srednjim preduzećima registrovanim u Srbiji, a iznos podrške po pojedinačnom projektu iznosi do šest miliona dinara.

Na javni poziv mogu da se prijave preduzeća sa već razvijenim prototipima, proizvodima, uslugama i tehnologijama, a koji mogu biti skalirani u kratkom vremenskom periodu i postati dostupni za primenu.

Ovaj poziv je namenjen rešavanju problema iz oblasti javnog zdravlja, komunikacije, detekcije i zaštite, socijalnih medija, lanaca snabdevanja, finansija i slično, dok razvoj lekova i vakcina nisu predmet ovog javnog poziva.

Javni poziv je kontinuirano otvoren i prijave će biti procenjene po njihovom prijemu.

Prijave se podnose putem imejla covid19-stop@inovacionifond.rs.

Dodatne informacije o pozivu, kao i formular za prijavu, svi zainteresovani mogu naći na internet prezentaciji Fonda za inovacionu delatnost. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.