Naslovna » BG servis » Vanredno stanje: Radno vreme beogradskih pijaca
Vanredno stanje: Radno vreme beogradskih pijaca (foto: Pixabay)
Vanredno stanje: Radno vreme beogradskih pijaca (foto: Pixabay)

Vanredno stanje: Radno vreme beogradskih pijaca

Radno vreme beogradskih pijaca biće izmenjeno tokom vanrednog stanja i najnovijih mera koje je uvela Vlada Srbije, saopšteno je iz JKP „Gradske pijace“.

NAJNOVIJA VEST: Sve beogradske pijace su zatvorene, uredbom Vlade Srbije!

Sve pijace koje se nalaze u sistemu JKP „Gradske pijace“ radiće svakodnevno u periodu od 8.00 do 15.00, počev od 18. marta 2020. godine.

Tako će biti omogućeno snabdevanje građana zdravim i visokokvalitetnim namirnicama.

Povodom vanrednog stanja koje je proglašeno na teritoriji Republike Srbije uzrokovano epidemijom korona virusa uvedene su pojačane preventivne mere na prostorima beogradskih pijaca.

Svi zatvoreni prostori se provetravaju 24 časa dnevno, a pojačano je čišćenje radnih površina na svim beogradskim pijacama.

Upravo zbog obavljanja trgovinske delatnosti na pijacama i neposrednog kontakta sa sugrađanima, JKP „Gradske pijace“ apelovale su na sve zakupce da je neophodno da se ponašaju odgovorno prema sebi i drugima, da poštuju mere prevencije, da je poželjno da nose zaštitne maske i rukavice, kao i da drže propisano rastojanje.

„Svi zakupci su obavešteni da su o obavezi da se pridržavaju mera koje je donela Vlada Srbije proglašenjem vanrednog stanja u zemlji, jer samo zajedničkim i kordinisanim snagama možemo pobediti epidemiju prouzokaovanu korona virusom“, dodaje se u saopštenju. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.