Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Beograd pobeđuje: Koncert Tijane Bogićević
Beograd pobeđuje: Koncert Tijane Bogićević
Beograd pobeđuje: Koncert Tijane Bogićević

Beograd pobeđuje: Koncert Tijane Bogićević

Danas, u sredu, 22. aprila 2020. od 18.00, u Svečanoj sali Skupštine grada biće organizovan koncert pevačice Tijane Bogićević.

U okviru serije koncerata, a posle različitih reakcija na koncert Željka Joksimovića, u Skupštini grada nastupiće pop i soul pevačica Tijana Bogićević, uz muzičku pratnju Dušana Alagića, instrumentalnog soliste, kompozitora, muzičkog aranžera i producenta.DuB - vinjeta: Online program

– Ovaj koncert posvećujem prvenstveno medicinskim radnicima, ali i svima onima koji hrabro rade kako bismo svi mi što lakše prošli kroz ova teška vremena. Muzičari su tu da ujedinjuju ljude kroz isceljujuću moć muzike. Podsetimo se najlepših ljudskih osobina: ljubav, solidarnost, saosećanje. Ovo je naš skromni doprinos tome – izjavila je Bogićević.

Kao prateći vokal, Tijana Bogićević (1981) je sarađivala sa brojnim poznatim muzičarima i izvođačima. Na Beoviziji 2009. učestvovala je kao samostalni solista sa pesmom „Pazi šta radiš“. Predstavljala je Srbiju na Pesmi Evrovizije 2017. u Kijevu sa pesmom „In Too Deep“. Trenutno živi i radi u Bostonu.

Prenos koncerta možete pratiti na RTS2, STB i K1, kao i na live.beograd.gov.rs, danas od 18.00. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.