Naslovna » Turizam » Beograd vaš domaćin: Razgledanje Beograda iz otvorenog autobusa
Beograd vaš domaćin: Razgledanje Beograda iz otvorenog autobusa
Beograd vaš domaćin: Razgledanje Beograda iz otvorenog autobusa

Beograd vaš domaćin: Razgledanje Beograda iz otvorenog autobusa

Razgledanje Beograda iz otvorenog autobusa je popularni turistički program pod nazivom „Beograd vaš domaćin“.

U petak, 8. maja 2020, počinje nova sezona panoramskog razgledanja srpske prestonice, koji će se od sada, uz sve neophodne mere zaštite, realizovati petkom, subotom i nedeljom, u tri redovna termina.

Tokom vožnje otvorenim autobusom posetioci će preko audio vodiča čuti interesantne priče o najznačajnijim turističkim atrakcijama Beograda, istorijskim zgradama i objektima, kao i brojne zanimljivosti i anegdote iz života naše prestonice.

Stari i Novi dvor, Hram svetog Save, Muzej Jugoslavije, Beogradska tvrđava, Savamala, Palata Srbija – samo su neke od lokacija pored kojih se prolazi tokom sedamdesetominutne vožnje, u kojoj je u proteklih 11 godina uživalo više od 150 hiljada turista iz celog sveta.

Beograd vaš domaćin – info

Polazak je sa stajališta za turističke autobuse na Trgu Nikole Pašića, petkom, subotom i nedeljom, u 11.00, 13.00 i 15.00.

Karte po nepromenjenoj ceni, 800 dinara za odrasle i 500 dinara za decu, mogu se kupiti u poslovnici BS Turs, Savski Trg 1a i u autobusu neposredno pre početka razgledanja.

Informacije, rezervacije i kupovina karata: BS Turs, +381 11 761 46 93, bstours@verat.net.

Napomene: broj posetilaca programa je ograničen i prilagođen vanrednim merama; posetioci su dužni da tokom programa nose zaštitne maske i rukavice. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.