Naslovna » Izlasci » Festivali » Beogradski manifest 2020 – novi termin
Beogradski manifest 2020 - novi termin
Beogradski manifest 2020 - novi termin

Beogradski manifest 2020 – novi termin

Beogradski manifest, po šesti put, biće održan od 17. do 19. jula 2020, uz poštovanje svih mera bezbednosti nadležnih institucija.

Jedan od najlepših porodičnih manifestacija koje Beograd i Srbija imaju, po ranijem planu, trebalo je da počne upravo danas. Do marta su pripremljeni mnogobrojni zanimljivi sadržaji, ali zbog okolnosti, festival je odložen.

Kako se epidemiološka situacija značajno poboljšava, organizatori iz Pro Division Events, da će sredinom jula biti moguće održavanje ove manifestacije.

„Imajući u vidu složenost situacije u kojoj smo se našli, prioriteni cilj jeste da naše manifestacije učinimo što bezbednijim jer je zdravlje naših posetilaca i učesnika na prvom mestu. Zato ćemo kao odgovorni producenti biti u potpunosti spremni da ispoštujemo sve preporučene mere i da format festivala prilagodimo trenutnom stanju epidemiološke situacije kako bi posetioci mogli da uživaju u brojnim besplatnim sadržajima uz poštovanje dozvoljene udaljenosti među osobama“, poručuju organizatori.

Beogradski manifest – promocija Srbije

Beogradski manifest kao jedinstvena platforma za promociju domaćih destinacija i manifestacija na kojem će svoju turističku ponudu predstaviti opštine iz svih krajeva naše zemlje, u ovom trenutku predstavlja idealno mesto na kojem posetiocima ideja o provođenju leta u Srbiji može postati daleko atraktivnija.

Upravo zato se planira održavanje festivala u izmenjenom terminu kako bi bila pružena šansa domaćem turizmu kojem je sada više nego potrebna izvesna doza „infuzije pozitivnosti“.

Pored informisanja o zanimljivim domaćim destinacijama, posetioci će brojnim interaktivnim sadržajima biti podstaknuti da istraže i bogatstvo manifestacionionog turizma, da isplaniraju svoj odmor i provedu ovo leto u Srbiji.

Još nekoliko festivala od septembra…

Pro Division Events priprema Street Food Festival u Tašmajdanskom parku od 2. do 6. septembra.

Karavan Izađi mi na teglu, po svim izgledima, tradicionalno i neometano će biti održan tokom septembra i oktobra obilazeći 30 gradova širom Srbije. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.