Naslovna » Izlasci » Festivali » Cloud festival 2020: Beer Fest i Music Week krajem avgusta
Cloud festival 2020: Beer Fest i Music Week krajem avgusta
Cloud festival 2020: Beer Fest i Music Week krajem avgusta

Cloud festival 2020: Beer Fest i Music Week krajem avgusta

Drugo izdanje Cloud festivala u Beogradu (Beer Fest i Music Week) biće održano poslednjih desetak dana avgusta 2020. godine.

Osamnaesti Belgrade Beer Fest na Ušću će biti organizovan od 20. do 23. avgusta, a Music Week na istom mestu od 28. do 30. avgusta.

Cloud festival će biti prilagođen „post-korona“ periodu, najavljuju organizatori, uz poštovanje svih preporučenih mera bezbednosti.

„Posledice koje aktuelna pandemija ima na razvoj muzičke industrije i manifestacionog turizma širom sveta, svakako negativno utiču na organizaciju svih festivala u Srbiji. Situacija je daleko od sjajne, ali činimo sve da u okolnostima velikih limita napravimo dobra i zanimljiva festivalska izdanja, kako bi leto u Beogradu ipak imalo vedrije nijanse“, kažu iz organizacionog tima Cloud platforme.

Cloud festival: prošle godine više od 140 koncerata

Prvo izdanje Cloud festivala, u okviru koje su prošle godine na Ušću održane tri muzičke manifestacije, posetilo je više od 920.000 ljudi.

Cloud festival je tako postao jedan od najuspešnijih turističkih brendova Beograda i Srbije. Beogradska kulturna mreža i Skymusic su organizaciju i produkciju festivala podigli na svetski nivo i posetiocima omogućili da uživaju u više od 140 koncerata.

Više detalja o Belgrade Beer Fest-u i Music Week-u, programu i sadržajima, očekujte u narednim nedeljama na ovim stranicama. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.