Naslovna » Izlasci » Film » Dečija nedelja na platformi Moj OFF
Dečija nedelja na platformi Moj OFF
Dečija nedelja na platformi Moj OFF

Dečija nedelja na platformi Moj OFF

Od petka, 15. maja 2020, na platformi Moj OFF započinje filmska Dečija nedelja koja će biti organizovana povodom Svetskog dana porodice.

Kućni Online bioskop Moj OFF dopunio je svoj postojeći repertoar sa još deset sinhronizovanih animacija i porodičnih filmskih naslova.

U cilju isticanja i podržavanja porodičnih vrednosti i okupljanja najbližih oko kvalitetnog filmskog sadržaja mnoge maštovite animacije, prikazane na svetskim festivalima, ali i domaćem prestižnom Kids Fest-u, naći će se sada na PVOD platformi Online bioskopa Moj OFF.

Povodom Svetskog dana porodice na Online bioskopu MOJ OFF u petak, 15. maja, dečiji filmovi i porodične avanture mogu se pogledati isključivo BESPLATNO. Više od trideset dečijih filmova norveške, danske, češke, francuske i druge evropske produkcije, ali i američke kinematografije našlo se na repertoaru ovog bioskopa.

Ovim povodom Online bioskop MOJ OFF priključuje se obeležavanju datuma koji ima za cilj isticanje i podržavanje porodice i njenih vrednosti.

Tokom sledeće nedelje na MOJ OFF punih sedam dana deca i odrasli moći će zajedno besplatno da gledaju deset izdvojenih naslova – od sinhronizovanih animacija „Čudovištance Moli„, „Cirklin, Koko i divlji nosorog„, „Čuvari Oza„, „U šumi Haki Baki„, „Avril i neverovatni svet“ do igranih avantura za najmlađe „Gospodin Žaba„, „O sovama i miševima„, „Čovečuljak„, „Laste i Amazonci“ i „Izgubljeno-nađeno„.DuB - vinjeta: Online program

Čudovištance Moli„, animacija koja je na Berlinskom filmskom festivalu 2016. nominovana za Kristalnog medveda, u svojoj priči prati jednu omanju porodicu. Moli jedva čeka da se beba čudovište izlegne iz jajeta, ali njeni roditelji moraju prvo otići na ostrvo s jajima kako bi sačekali da se prinova izlegne. Otkrivši da su roditelji zaboravili da ponesu njen poklon za bebu, Moli brzo kreće za njima.

Još jedna animirana avantura sa temom porodice u svojoj osnovi na MOJ OFF. „Avril i neverovatni svet“ je priča o porodici naučnika koja je na pragu pronalaska moćnog seruma nepobedivosti, ali kada roditelji iznenada bivaju misteriozno oteti iza sebe ostavljaju svoju maloletnu ćerku Avril. Deset godina kasnije, zajedno s mačkom Darvinom, Avril kreće u potragu. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.