Naslovna » Izlasci » Izložbe » Muzej iluzija ponovo radi: Nove iluzije u svetu iluzija
Muzej iluzija ponovo radi (foto: danubeogradu.rs)
Muzej iluzija ponovo radi (foto: danubeogradu.rs)

Muzej iluzija ponovo radi: Nove iluzije u svetu iluzija

U petak, 22. maja 2020. od 16.00, poznata beogradska atrakcija Muzej iluzija u Nušićevoj 11 ponovo otvara svoja vrata!

Ovaj dan svi ljubitelji iluzija pamtiće po tome što će ih dočekati potpuno redizajniran ambijent i mnoštvo novih, jedinstvenih postavki koje će uz postojeće eksponate pružiti nezaboravnu avanturu koja ni jedno ljudsko čulo ne ostavlja ravnodušnim!

Objekat je počeo je sa radom pre dve godine na isti ovaj datum, tako da se ovom prilikom obeležava i mali jubilej! Deo je najbrže rastućeg muzejskog lanca na svetu, a u kratkom vremenu postao je najposećeniji muzej u Beogradu po ocenama posetilaca na Trip Advisor-u.

Svojim postavkama zadobio je veliko interesovanje ne samo u Beogradu već i u mnogim svetskim gradovima poput Njujorka, Pariza, Dubaija, Istanbula, Beča, Šangaja i drugih.

Muzej iluzija – edukacija van učionice

Multimedijalni događaji koji se organizuju u saradnji sa profesionalcima iz različitih oblasti, postali su nezaobilazna okupljanja urbane i kulturne elite grada.

Specijalno osmišljeni programi predstavljaju dodatnu edukaciju školaraca van učionice i zauzimaju sve važniji deo na mapi modernog pristupa obrazovanju, što su prepoznale i respektabilne obrazovne institucije.

Zbog novonastale epidemiološke situacije Muzej iluzija je preduzeo sve neophodne preventivne mere po najvišim evropskim standardima kako bi osigurao bezbednu posetu.

Moto muzeja je „Mesto gde nemoguće postaje moguće – čarobni svet iluzija gde ste svi dobrodošli“. (danubeogradu.rs)