Naslovna » Izlasci » Izložbe » Muzej Jugoslavije: Ulaz za dž, a povod je Međunarodni dan muzeja
Muzej Jugoslavije (foto: Relja Ivanić)
Muzej Jugoslavije (foto: Relja Ivanić)

Muzej Jugoslavije: Ulaz za dž, a povod je Međunarodni dan muzeja

Ulaz za dž u Muzej Jugoslavije (Mihaila Mike Jankovića 6) moguć je 18, 21. i 22. maja 2020. od 10.00 do 18.00, povod je Međunarodni dan muzeja.

Za posetu su, za sada, otvoreni Kuća cveća i Park skulptura (kao i muzejski kafe i suvenirnica), a iz Muzeja Jugoslavije najavljuju i otvaranje objekta Muzej 25. maj, novom izložbom „Tanjug javlja: Rat je završen“ u junu 2020.

Podsećamo da je od početka maja, ulaz u Park skulptura besplatan za sve posetioce.

Radno vreme otvorenog dela kompleksa, tj. Parka skulptura, suvenirnice i kafea, do kraja maja biće od četvrtka do ponedeljka (utorkom i sredom muzej će biti zatvoren za posetu) od 10.00 do 18.00.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

U kompleksu Muzeja istovremeno može da boravi do 50 osoba, a broj posetilaca u zatvorenim prostorima je ograničen na petoro u Kući cveća i ne više od dvoje u suvenirnici.

Prilikom posete obavezno je nošenje zaštitne maske i rukavica i održavanje fizičke distance, koja iziskuje razmak od minimum dva metra između dvoje posetilaca i boravak ne više od jedne osobe na četiri kvadratna metra. (danubeogradu.rs)

loading...