Naslovna » Izlasci » Akcije » Ne davimo Beograd: Buka protiv diktature – ispred zgrada
Ne davimo Beograd: Digni glas - Bukom protiv diktature
Ne davimo Beograd: Digni glas - Bukom protiv diktature

Ne davimo Beograd: Buka protiv diktature – ispred zgrada

Inicijativa Ne davimo Beograd pozvala je građanke i građane da učestvuju u akciji „Digni glas – bukom protiv diktature“. Prenosimo saopštenje…

„Inicijativa Ne davimo Beograd poziva građane i građanke da u ponedeljak 4. maja u 20.05 izađu na ulice, ispred svojih zgrada, kuća i ulaza i da sa ulice prave Buku protiv diktature.

Pozivamo građane da poštuju mere opreza, pokažu odgovornost, nose maske i rukavice, drže distancu, ali i naprave buku i pokažu odlučnost u borbi protiv diktature.

Prethodnih dana mogli smo da vidimo da zakon i policijski čas ne važe za sve naše građane, već da je nekima dozvoljeno da zloupotrebljavaju policijski čas za kampanju Srpske napredne stranke i da sa naših krovova i zgrada demonstriraju silu prema građanima.

Prethodnih dana imali smo neverovatnu situaciju, da vlast protestuje protiv nezadovoljstva građana.

Zato poručujemo da građani i građanke ne daju svoje krovove, ne daju svoje ulaze, ne daju svoje ulice, ne daju svoje gradove. Poručujemo da ćemo se boriti za slobodnu, solidarnu i demokratsku Srbiju.

#DigniGLAS #BukomProtivDiktature“

Inicijativa Ne davimo Beograd poziva građane da i posle 4. maja, svakog dana izađu ispred svojih zgrada i kuća i da učestvuju u akciji „Digni glas – bukom protiv diktature“. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.