Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 22. Noć knjige: Od jutra do mraka – tri dana
22. Noć knjige: Od jutra do mraka - tri dana (foto: Laguna)
22. Noć knjige: Od jutra do mraka - tri dana (foto: Laguna)

22. Noć knjige: Od jutra do mraka – tri dana

22. Noć knjige biće održana, uz malo odlaganje i u skladu sa okolnostima, od 26. do 28. juna 2020, u knjižarama Delfi i preko saja Lagune.

Ova tradicionalna manifestacija biće otvorena u petak ujutru, 26. juna, da bi se izblegle veće gužve u knjižarama, a veliki popusti biće aktuelni tokom sva tri dana.

Pokrenuta 2009. godine, Noć knjige je postala najposećenija manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje posle Beogradskog sajma knjiga. Više od 50.000 ljubitelja dobre knjige bilo je u knjižarama svaki put tokom nekoliko sati koliko je trajala Noć knjige, a sada organizatori (izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi) očekuju da taj broj bude i veći, s obzirom da će manifestacija trajati duže.

22. Noć knjige – ne samo u Beogradu…

22. Noć knjige će se održati na čak 60 lokacija u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u 30 gradova u Srbiji i regionu (Banjaluka, Bijeljina, Tuzla, Sarajevo, Podgorica, Nikšić).

Osim ponude – više od 50.000 naslova – i ove godine su pripremljeni popusti, pokloni, promocije, druženja sa najpoznatijim domaćim autorima, a to je samo deo iznenađenja… (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.