Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 25. letnji Dečiji sajam
25. letnji Dečiji sajam
25. letnji Dečiji sajam

25. letnji Dečiji sajam

25. letnji Dečiji sajam održaće se 4. i 5. jula 2020. godine od 11.00 do 20.00, na sportskim terenima Beograda na vodi. Ulaz će biti besplatan.

Usled pogoršavanja situacije sa virusom korona, kako u Beogradu tako i u celoj zemlji, 25. letnji Dečiji sajam koji je bio zakazan za 4. i 5. jul ove godine biće pomeren do daljeg. Novi datum biće saopšten naknadno.

Tokom dva dana vikenda posetioci će uživati u raznovrsnom programu na bini i na sportskim terenima, kao i u velikom broju nagradnih igara i takmičenja, ali i druženju sa animatorima i likovima iz crtanih filmova.

Kao i prethodnih godina, posetioce na bini očekuje miks zabavno-edukativnog sadržaja, koji će se neprestano odvijati tokom osamnaest sati trajanja Sajma. Bogat program na bini realizuje se uz učešće glumaca, pevača, pozorišnih trupa, horova i dečijih ansambala, ali i predavača iz različitih oblasti vezanih za rast i razvoj dece.

Istovremeno, zabava je zagarantovana i na sportskim terenima, gde će deca uživati u učenju različitih sportova i mnogobrojnim takmičenjima.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Pored zabave za mališane, roditelji će imati priliku da pronađu sve što im je potrebno za njihove najmleđe na jednom mestu – od hrane, garderobe, zabave, do izlagača koji pružaju usluge koje se tiču edukacije najmlađih.

Dečiji sajam je manifestacija koja se tradicionalno održava od 2008. godine, na dva puta godišnje u svom prolećnom i jesenjem terminu.

Ove godine, zbog situacije koja se događa u celom svetu, dečiji sajam se održava u julu, na otvorenom prostoru i uz manji broj izlagača, poštujući sve preporuke struke. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.