Naslovna » Izlasci » Shopping » BEO Shopping Center
BEO Shopping Center - tržni centar u Vojislava Ilića (foto: Pixabay)
BEO Shopping Center - tržni centar u Vojislava Ilića (foto: Pixabay)

BEO Shopping Center

BEO Shopping Center otvoren je 25. juna 2020. na uglu ulica Vojislava Ilića i Mis Irbijeve, a tačna adresa je Vojislava Ilića 141.

Firma MPC Properties je u ovaj tržni centar uložila 110 miliona evra. Centar se prostire na površini od više od 130.000 kvadrata, a obuhvata oko 130 brendova.

BEO Shopping Center se izdvaja inovativnim arhitektonskim konceptom koji prati poslednje svetske trendove u retailu sa više otvorenih površina, širokim koridorima, sa puno prirodnog svetla i zelenila.

U centru su prisutni i poznati brendovi kao što su Cineplexx, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, H&M, C&A, LC Waikiki, Deichmann, Reserved, Mojito, House, Cropp, Lindex, Sportina, Fashion&Friends, Guess, Superdry, N Fashion, Beosport, Office Shoes, Coffee Room, Starbucks, McDonalds, KFC, dm, Maxi, Jasmin, Pertini Toys, Intersport, Buzz, Sport Vision, Casa Bianca, Laguna, ali i mnogi drugi.

U centru se nalaze i prostori za relaksaciju i odmor, veliki food court sa dve terase, moderni restorani, ali i bioskop sa osam sala poslednje tehnologije i prostrano dečije igralište. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.